Η παραλία στην Γλυφάδα που… σε μαγεύει!

paralia
Spread the love

Παραλία να την πιεις στο… ποτήρι. Και ναι η θάλασσα του Σαρωνικού θα μας ανταμείψει και αυτό το καλοκαίρι για μια πραγματική βουτιά χαλάρωσης σε απόσταση μόλις λίγων χιλιομέτρων από το Σύνταγμα.

Gshopper Many GEOs

Ο λόγος για την παραλία της Γλυφάδας η οποία ετοιμάστηκε έβαλε τα καλά της και τις ομπρέλες της και αναμένει του Αθηναίους στην… αγκαλιά της. Μοναδική περιοχή για χαλάρωση και ηρεμία μακριά από στιγμές έντασης.

Google news

Την σημερινή εικόνα της παραλίας της Γλυφάδας ανήρτησε στα social media ο Δήμαρχος της πόλης με τον Γιώργο Παπανικολάου να αναφέρει:

«Να μην την χορταίνεις !

Αυτή είναι η θάλασσα του Σαρωνικού, της Γλυφάδας μας: Να την αγναντεύεις, να την απολαμβάνεις, να κολυμπάς.

Για αυτά, φρόντισε η φύση.

Για όλα τα υπόλοιπα, χρειάστηκε σκληρή δουλειά.

Δουλειά ετών, που έγινε με συνέπεια και φέτος.

paralia glyfadas2

Καθαρίσαμε την παραλία μας με ειδικά μηχανήματα από άκρη σε άκρη, τοποθετήσαμε τις ομπρέλες μας, συντηρήσαμε όλες τις υποδομές που έχουμε δημιουργήσει (ντουζιέρες, αποδυτήρια, διαδρόμους, καθιστικά, χώρους στάθμευσης).

Φυσικά, όπως κάθε χρόνο ετοιμάζουμε και τα δύο Seatrac για τους συμπολίτες μας με αναπηρία ή με κινητικά προβλήματα και με όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό.

Η βραβευμένη με γαλάζιες σημαίες – ελεύθερη για όλους – δημοτική παραλία της Γλυφάδας μας είναι έτοιμη και σας περιμένει και φέτος, για να απολαύσετε το αγαθό του ήλιου και της θάλασσας !

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αντιδήμαρχο Γιάννη Σκαλτσά για τον συντονισμό και σε όλους όσους εργάστηκαν και φέτος για το αποτέλεσμα που βλέπετε.

Θα δείτε και τις εργασίες που είναι σε πλήρη εξέλιξη για την ανάπλαση του παραλιακού μας μετώπου – σύντομα θα πούμε πολύ περισσότερα για αυτό το μεγάλο έργο πνοής».


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα