Σύμφωνο συμβίωσης υπέγραψαν Βανδή και Μπισμπίκης.

vandi bisbikis 1
Spread the love

Κάθε τους ταξίδι, κάθε τους κοινή έξοδος και κάθε ανάρτησή τους γίνεται αμέσως viral και βέβαια οργιάζουν οι φήμες για τον επικείμενο γάμο τους. Οι φήμες αυτές φούντωσαν μετά την ανάρτηση της Soulas Glamorous ότι οι δυο τους ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Lightinthebox WW

Με αφορμή την πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή και του Λευτέρη Πανταζή στην Θεσσαλονίκη, η τραγουδίστρια μίλησε στην τηλεοπτική κάμερα και απάντησε για πρώτη φορά στις σχετικές φήμες και τα δημοσιεύματα με χαμόγελο.

Google news

Η αλήθεια και το σύμφωνο συμβίωσης Βανδή – Μπισμπίκη
Όπως μεταφέρουν πηγές από το πολύ στενό περιβάλλον του ερωτευμένου ζευγαριού στο περιοδικό Ciao, η αλήθεια είναι ότι πράγματι θέλουν να επισημοποιήσουν την σχέση τους αλλά σε πρώτη φάση θέλουν να το κάνουν όχι με έναν γάμο αλλά με ένα σύμφωνο συμβίωσης.

Το ζευγάρι μάλιστα επισκέφθηκε υπό άκρα μυστικότητα τους δικηγόρους του σε μεγάλο γραφείο της Κηφισιάς και συζήτησε μαζί τους όλες τις λεπτομέρειες για το σύμφωνο το οποίο πρόκειται να υπογραφεί όπως λένε οι ίδιες πηγές μέσα στις επόμενες ημέρες.

Βανδή & Μπισμπίκη σύμφωνο συμβίωσης

Με αυτό, όπως φαίνεται, ορίζονται όλες οι προϋποθέσεις που διέπουν την κοινή τους πορεία και κυρίως τα οικονομικά τους με τα οποία η Δέσποινα Βανδή είναι πολύ προσεκτική καθώς έχει δυο παιδιά που είναι δικαιούχοι της περιουσίας της.

Το ζευγάρι αφού υπογράψει το σύμφωνο δεν αποκλείεται να προχωρήσει αργότερα και σε ένα γάμο περισσότερο για να μπορέσουν να γιορτάσουν μαζί με τους φίλους τους την ένωσή τους, κάτι που όσοι τους ξέρουν πιστεύουν ότι πρόκειται να συμβεί στην Κρήτη.

Και οι δυο τους πάντως είναι πανέτοιμοι για τις υπογραφές και συμφωνούν στα πάντα καθώς δεν βλέπουν την ώρα να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή…


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα