Δημήτρης Ταϊρίδης (Μπόμπαινα) – Έφυγε δεύτερη φορά……..με αιχμές!

mpompainas masterchef
Spread the love

“Τι νομίζεις; Ότι κέρδισες; Απλά έχασε ο Μπόμπαινας…”. Με αιχμές προς τον Νίκο Μπέρκα, με ένα ξυπνητήρι στο χέρι και μιλώντας σε τρίτο πρόσωπο για τον εαυτό του, ήρθε η ώρα για τον Δημήτρη Ταϊρίδη να χαιρετήσει για δεύτερη φορά και πλέον οριστικά το φετινό MasterChef.

Banggood WW

Ο “Μπόμπαινας”, όπως καθιερώθηκε μέσα από την διόλου απαρατήρητη κι ιδιαίτερα έντονη παρουσία του στο παιχνίδι, είχε το πιο αδύναμο πιάτο μεταξύ των παικτών που μονομάχησαν στη δοκιμασία αποχώρησης, πήρε τη χαμηλότερη δοκιμασία από τους κριτές και αποχώρησε, μνημονεύοντας και μερικές δικές του ατάκες ή πράξεις με τις οποίες έγινε viral, όπως όταν είχε πετάξει καλαμπόκι στους συμπαίκτες του αποκαλώντας τους “κότες”.

Google news

MasterChef: Όσα έγιναν στο επεισόδιο της Τρίτης

Νικήτρια της δοκιμασίας του Mystery Box ήταν η Ελπίδα Μορφούλη, η οποία εξασφάλισε την πρόκρισή της στους οκτώ καλύτερους παίκτες του φετινού διαγωνισμού

Έτσι, είχε τη δυνατότητα να μοιράσει πιάτα έμπνευσης στους συμπαίκτες στο Τεστ Δημιουργικότητας. Εκεί, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Χριστόφορος Κατσιάνας, ο οποίος εξασφάλισε πλεονεκτήματα στην ομαδική δοκιμασία κι ένα πλήρες σετ κουζίνας.

Τρεις από τους παίκτες, όμως, δεν τα κατάφεραν εξίσου καλά κι είχαν τα πιο αδύναμα πιάτα της δοκιμασίας. Ο λόγος για τον Νίκο Μπέρκα, την Καλλιόπη Μπεζαντέ και τον Δημήτρη Ταϊρίδη, που έπρεπε να παλέψουν για την παραμονή τους στο MasterChef.

Καλεσμένος για τη δοκιμασία αποχώρησης ήταν ο Food and Beverage Manager του MasterChef, Νίκος Θωμάς, ο οποίος έφερε μαζί του ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών απαιτήσεων, που απαιτούσε μαγειρική αντίληψη, ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και συγκέντρωση στη συνταγή.

Τελικά, αυτός που είχε την χειρότερη προσπάθεια και δεν τα κατάφερε να συνεχίσει στο διαγωνισμό ήταν ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

MasterChef: Οι αιχμές και οι “κότες” του Μπόμπαινα

Στις δηλώσεις του, τόσο στη στιγμή της αποχώρησης όσο και μετά από το τέλος του επεισοδίου, ο “Μπόμπαινας” άφησε αιχμές για αρκετούς πρώην συμπαίκτες του:

Ήρθε η ώρα να πάω σπιτάκι μου, τι ωραία! Όταν ξαναμπήκα και τους είπα τι είδα, άλλαξαν όλοι εκτός ορισμένων. Θα ξαναέκανα αίτηση χθες στο “MasterChef”, ακούγεται ρομαντικό, αλλά είναι αλήθεια. Δεν θα άλλαζα τίποτα, αυτός είμαι, στεναχωρήθηκα που με έφεραν στα όριά μου.

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης είναι περίεργο τρένο, δεν είναι ψεύτικος, είναι αληθινός, τα λέει έξω από τα δόντια, σε κάποιους αρέσουν, σε κάποιους δεν αρέσουν. Στην τελική, δεν είμαι αναψυκτικό να πηγαίνω με όλα, και ούτε κάνουμε όλοι με όλους.

Τουλάχιστον δεν είμαι υποκριτής, δεν πούλησα κανέναν, δεν έστειλα κανέναν στον τάκο χωρίς να έχω συνειδητοποιήσει ότι έχει δόλο. Όταν τα έκανα, τα έκανα γιατί έκαναν συνωμοσίες για να φύγω από τον διαγωνισμό. Όταν τους έλεγα πείτε στους κριτές ανοιχτά ότι θέλετε να με διώξετε, κανένας δεν απαντούσε, όταν τους πέταγα τα καλαμπόκια τα μάζευαν από τον πάγκο”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

“Το ταξίδι ήταν πανέμορφο. Δύσκολο. Κρατάω την εξέλιξη που δε μπόρεσα να ακολουθήσω επειδή δε βοηθάει μάλλον και η ηλικία για να είμαστε και ειλικρινείς. Προσπάθησα όσο μπορούσα αλλά θα προσπαθήσω περισσότερο έξω από τον διαγωνισμό. Εδώ ήταν πολύ πιο δύσκολο”.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα