Τίποτα δεν σταματάει την Lila Moss από την καρίερα της!

220505103802 moss main 768x515 1
Spread the love

Στο παρελθόν τα προβλήματα υγείας αποτελούσαν ταμπού και αν τυχόν κάποιος, ή ακόμα περισσότερο κάποια, έπρεπε να έχει μαζί του ιατρικά βοηθήματα που τα «πρόδιδαν», φρόντιζε να τα κρύβει όσο καλύτερα μπορούσε. Όχι πλέον, όμως, καθώς βλέπουμε να γίνονται μικρά ή μεγαλύτερα βήματα προόδου. To Asos συνεργάζεται με μοντέλα με ακουστικά βαρηκοΐας, η Selma Blair ενσωματώνει στις εμφανίσεις της το μπαστούνι που βοηθάει στην κινητικότητά της, ενώ η κόρη της Kate Moss, Lila, πηγαίνει παντού με την αντλία ινσουλίνης της, ακόμα και στα ντεφιλέ ή, πιο πρόσφατα, στο Met Gala.

Tomtop WW

Για την ακρίβεια, το 19χρονο μοντέλο, που έχει διαγνωστεί με διαβήτη τύπου 1, φόρεσε μια τουαλέτα Burberry με διαφάνειες οι οποίες αποκαλύπτουν το εξάρτημα που ρυθμίζει διαρκώς τα επίπεδα σακχάρου στον οργανισμό της. Κι αυτό το αξεσουάρ ήταν η σημαντικότερη στιλιστική δήλωση της βραδιάς, ειδικά για μια χώρα όπου σύμφωνα με στατιστικές 1,5 εκ. Αμερικανοί είναι διαβητικοί.

Google news

Να θυμήσουμε ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο η Lila Moss είχε λάβει μέρος σε επίδειξη του Versace με την αντλία στο πόδι της, πυροδοτώντας συζητήσεις για την ορατότητα και την αποδοχή της διαφορετικότητας, όποιες μορφές κι αν παίρνει αυτή.

Δείτε το νέο λουκ της Lila Moss στο Met Gala:


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα