Η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου μιλάει για την καριέρα της.

ismini
Spread the love

Το μοντέλο μίλησε για την καριέρα της και τον διαγωνισμό μοντέλων – Δείτε βίντεο
Η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου μίλησε για την επαναφορά του GNTM, το bullying που έχει δεχτεί, την τοξική σχέση, από την οποία πέρασε και για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Geekbuying WW

Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε αρχικά, στα όρια που έχει θέσει η ίδια στη ζωή της.

Google news

«Πολλές φορές έχω νιώσει υπερηφάνεια, αλλά κοιτώντας πίσω την πορεία μου, τα βλέπω διαφορετικά. Από μικρή έχω βάλει τα όρια μου, όπως για παράδειγμα, δεν ήθελα να κάνω γυμνή φωτογράφηση, όσο ήμουν στο σχολείο. Στο σχολείο ένιωθα outsider. Ήμουν πιο ψηλή και πιο αδύνατη και το ύψος και τα κιλά μου ήταν λόγος για bullying», ανέφερε αρχικά η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, αλλά και στις άβολες στιγμές από τη συμμετοχή της στο GNTM.

«Μου έχει συμβεί σύντροφος να ζηλεύει και δεν το μπορώ καθόλου αυτό σε μία σχέση, τη μετατρέπει σε τοξική. Η ζήλια έχει υπάρξει αιτία χωρισμού σε σχέση μου», είπε.

«Κάποιες άβολες στιγμές υπήρξαν στο GNTM, ειδικά όταν λες κάτι δυσάρεστο. Τα συναισθήματα είναι μικτά που δεν είμαι στον επόμενο κύκλο του GNTM, δεν έχω κάποια πικρία. Συζητάω διάφορα πράγματα και υπάρχουν ιδέες για μελλοντικά πρότζεκτ. Όταν έχεις γυναίκες κλεισμένες σε έναν χώρο είναι πιο εύκολο να ξεκινήσουν διαμάχες και τσακωμοί», πρόσθεσε το μοντέλο.

Όσο αφορά στον νέο κύκλο του GNTM, η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου είπε: «Ολική επαναφορά ως προς τι, εννοεί η Βίκυ Καγιά; Μάλλον θα εννοούν ότι δεν θα έχει αγορά. Το feedback που πήραμε από κανάλι και παράγωγη ήταν ότι το GNTM τους άρεσε αρκετά».

«Έχω μείνει σε ένα σόου στην Ελλάδα χωρίς ρούχο. Άρεσε σε μία κοπέλα και το φόρεσε και βγήκε έξω», αποκάλυψε κλείνοντας.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα