Γιατί μία ελληνική ανάρτηση στο TikTok….δημιούργησε εφιάλτες στους Βρεττανούς!?

fanta tiktok
Spread the love

Μία ανάρτηση στο TikTok από την Ελλάδα προκάλεσε πανικό στους Βρετανούς που φοβούνται πως θα χαθούν οι παιδικές τους αναμνήσεις.
Για τους Βρετανούς η Fanta με γεύση λεμόνι ή «λεμονίτα» για τους παλιότερους στην χώρα μας, είναι συνυφασμένη με τις καλοκαιρινές διακοπές των παιδικών τους χρόνων. Ήλιος, θάλασσα, παιχνίδι και αναψυκτικό…

ZTE Many GEOs

Μία ανάρτηση όμως ενός TikToker με ένα video από την Ελλάδα, προκάλεσε πανικό στους περισσότερους, καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ, άφηνε να εννοηθεί πως από τις 28 Μαΐου, η εταιρία θα σταματούσε την παραγωγή της λεμονίτας.

Google news

«Η Fanta λεμόνι θα σταματήσει σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τις 28 Μαΐου του 2022. Οι διακοπές δεν θα είναι ποτέ ίδιες», έλεγε το video που ανέβασε και κρατούσε πάνω από μία πισίνα δύο τέτοια κουτάκια, τα οποία ήταν ελληνικά.

@bushrod_gunna be a sad day for all

♬ Surrender – Natalie Taylor

Το όλο θέμα άρχισε να παίρνει διαστάσεις, καθώς οι περισσότεροι που το είδαν θεωρούσαν πως οι παιδικές τους αναμνήσεις θα καταστρέφονταν, με αποτέλεσμα η Sun να επικοινωνήσει με έναν εκπρόσωπο της Coca-Cola στην Βρετανία, προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Και ευτυχώς για τους λάτρεις του είδους, η απάντηση που έδωσε ήταν αυτοί που ευελπιστούσαν: «Συνεχίζουμε να προσφέρουμε πολλές γεύσεις Fanta σε όλη την Ευρώπη και το λεμόνι παίζει μεγάλο ρόλο στο portofolio μας», ανέφερε, βάζοντας τέλος στις φήμες.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα