Η ανακοίνωση που περίμεναν χιλιάδες πελάτες από τράπεζες!

trapezes peiraios ethniki alpha eurobank i anakoinosi poy perimenan pos kai pos chiliades pelates toys
Spread the love

Απελευθερώνονται και οι τράπεζες μετά την άρση των γενικότερων μέτρων κατά του κορωνοϊού που ισχύει από την 1η Μαϊου.

Redmagic WW

Μετά και την «απελευθέρωση» και των τελευταίων μέτρων κατά της πανδημίας του κορονοϊό ήρθε και η «ελεύθερη επίσκεψη» στις τράπεζες χωρίς ραντεβού και χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού ή rapid test.

Google news

Πλέον για να εξυπηρετηθείτε σε κάποια τράπεζα δεν χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού. Υπενθυμίζεται ότι από τις αρχές τις πανδημίες οι τράπεζες λειτουργούσαν αλλά μόνο με ραντεβού.

Επιπλέον δεν ισχύει πλέον ούτε το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή rapid test για να εισέλθετε σε κάποια τράπεζα. Στην ουσία η λειτουργία των τραπεζών επιστρέφει σε μια προ κορονοϊού εποχή με το μόνο υποχρεωτικό μέτρο να είναι η χρήση μάσκας και οι αποστάσεις.

Η απόφαση για τις τράπεζες
Συναλλαγές στα τραπεζικά καταστήματα μετά τη δημοσίευση της ΚΥΑ αριθμός Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.23983 (ΦΕΚ Β’ 2137/30.4.2022) ως προς τη διαχείριση της πανδημίας

Μετά τον επαναπροσδιορισμό των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού, και για όσους συναλλασσόμενους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν συναλλαγή σε τραπεζικό κατάστημα με φυσική παρουσία, οι περιορισμοί πρόσβασης παύουν να ισχύουν.

Για όσους επιλέξουν την πραγματοποίηση συναλλαγών με φυσική παρουσία τονίζεται ότι εξακολουθεί να ισχύει η υποχρέωση χρησιμοποίησης προστατευτικής μάσκας και συνιστάται η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας.

Σε κάθε περίπτωση, υπενθυμίζεται ότι οι συναλλασσόμενοι έχουν πάντα τη δυνατότητα άμεσης και ασφαλούς εξυπηρέτησής τους, με την ηλεκτρονική τραπεζική και τη χρήση των καρτών τους.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα