Πως να πουλήσεις το κατεστραμμένο σου αμάξι!

BMW 750i
Spread the love

Ακόμη και ένα φαινομενικά κατεστραμμένο αυτοκίνητο μετά από μεγάλη σύγκρουση μπορεί να επισκευαστεί πλήρως. Στο παρακάτω βίντεο, μια BMW Σειρά 7 κέρδισε μια «δεύτερη» ζωή καθώς το σύνολο των ζημιών επιδιορθώθηκε.

Geekmaxi Many GEOs

Η εικονιζόμενη BMW 750i υπέστη τεράστιες ζημιές μετά σύγκρουση. Όπως μπορούμε να δούμε, η αρχική της κατάσταση μάλλον, για κάποιους θα σήμαινε την ολοκληρωτική καταστροφή της: χτύπημα στη μεσαία κολώνα, στράβωμα πλαισίου, τσαλακωμένη οροφή και άνοιγμα όλων των αερόσακων.

Google news

Φυσικά, το αυτοκίνητο δεν οδηγήθηκε στην ανακύκλωση, αλλά κάποιος-κατά τα φαινόμενα-πολύ καλός τεχνικός επέλεξε να το επισκευάσει. Έτσι, η χρήση καλίμπρας θεωρήθηκε απαραίτητη, πολλά μέρη αντικαταστάθηκαν με άλλα ανταλλακτικά και χρειάστηκε να αφαιρεθεί ο ουρανός του αυτοκινήτου.

Αν και δεν γνωρίζουμε κατά πόσο η εν λόγω BMW 750i έγινε και πάλι 100% λειτουργική και ασφαλής, το τελικό αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό. Ωστόσο αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε στον τομέα της αγοράς μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, αφού, πριν από κάθε μας βήμα οφείλουμε να έχουμε πραγματοποιήσει ένα εξονυχιστικό έλεγχο σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε όλες τις διαδικασίες επισκευής που διήρκεσαν ένα περίπου μήνα.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα