Μάθαμε τον λόγο που ο Αντώνης Ρέμος παράτησε την Ζέτα Μακρυπούλια!

remos makripoulia
Spread the love

Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν ζευγάρι με τον Αντώνη Ρέμο για οκτώ χρόνια, από το 2000 έως και το 2008, και κανείς δεν περίμενε πως θα χωρίσουν.

Blackshark WW

Οι περισσότεροι από το στενό τους περιβάλλον πίστευαν πως οι δυο τους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο παρά την πολύχρονη σχέση το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Google news

Μάλιστα, όπως ακουγόταν, δεν χώρισαν και με τον καλύτερο τρόπο, ωστόσο τα χρόνια πέρασαν και η πίκρα έφυγε.

μακρυπούλια ρέμος

Πολλά είχαν ακουστεί τότε για την αιτία του χωρισμού τους, όμως ο λόγος ήταν ένας, η απόσταση.

Το ζευγάρι είχε αποστασιοποιηθεί αρκετά, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο ήταν πάρα πολλές, αν αναλογιστεί κανείς πως και οι δύο ήταν στο πικ της καριέρας τους.

Αν και το ζευγάρι χώρισε κοινή συναινέσει, λέγεται πως πρώτος την απόφαση πήρε ο τραγουδιστής και η Ζέτα Μακρυπούλια δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο από το να συμφωνήσει.

Μετά από χρόνια και οι δύο προχώρησαν στην προσωπική τους ζωή, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Υβόννη Μπόσνιακ αντίστοιχα και όλα τα άλλα είναι ιστορία.

Απίστευτο: Αυτή είναι η καταγωγή του Αντώνη Ρέμου!
Ο Αντώνης Ρέμος (πραγματικό όνομα: Αντώνιος Πασχαλίδης) είναι Έλληνας τραγουδιστής. Όλοι του οι δίσκοι έχουν γίνει πολλαπλά πλατινένιοι και θεωρείται ένας από τους εμπορικότερους τραγουδιστές της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Ο Αντώνης Ρέμος γεννήθηκε στο Ντύσελντορφ της Γερμανίας στις 19 Ιουνίου 1970. Έμεινε εκεί μέχρι τα 10 του χρόνια, όπου και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη μαζί με την οικογένειά του. Κατά την διάρκεια της παιδικής του ηλικίας ασχολήθηκε με τη μουσική, ενώ έμαθε να παίζει κιθάρα και drums.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην πρώιμη ηλικία των 17 ετών, αρχικά τραγουδώντας σε μία τοπική κοσμική ταβέρνα.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα