Η Ζαχαρόβα μιλάει για το πως πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά την Ρωσία.

zakharova
Spread the love

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών είπε ότι η περιοχή της Υπερδνειστερίας έχει δεχθεί επιθέσεις και η ένταση κλιμακώνεται
Νέες απειλές κατά της Δύσης διατύπωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Goboo [CPS] Many GEOs

Σύμφωνα με τη Ζαχάροβα, η Δύση καλεί ανοιχτά την Ουκρανία να επιτεθεί στη Ρωσία. Η ίδια κάλεσε τη Δύση να λάβει σοβαρά υπ’ όψιν την ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας ότι πλήγματα στο ρωσικό έδαφος θα οδηγήσουν σε αντίποινα από τη Μόσχα.

Google news

Παράλληλα, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου υποστήριξε ότι τα πρόσφατα περιστατικά στην αυτόκλητη φιλορωσική Δημοκρατία της Υπερδνειστερίας, στην Μολδαβία, είναι μια απόπειρα να παρασυρθεί η περιοχή αυτή στην ευρύτερη σύγκρουση στην Ουκρανία. Η θέση της είναι η εκτίμηση της Μόσχας για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Στο ίδιο πλαίσιο, ανέφερε ότι η ένταση στην Υπερδνειστερία, η οποία συνορεύει με την Ουκρανία, κλιμακώνεται έπειτα από τις καταγγελίες των τοπικών αρχών ότι η περιοχή έχει δεχτεί επιθέσεις.

Η Ρωσία ανέφερε χθες μια σειρά εκρήξεων στα νότια της χώρας και μια φωτιά σε αποθήκη με πυρομαχικά κοντά στη ρωσική πόλη Μπέλγκοροντ, επιθέσεις που κορυφαίος Ουκρανός αξιωματούχος χαρακτήρισε ως ανταπόδοση και «κάρμα» για την εισβολή της Μόσχας.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα