Η Κατερίνα Στικούδη μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που κοιμόταν στο αμάξι του πεθερού της.

stikoudi copy 91
Spread the love

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” μίλησε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία σχολίασε τα σενάρια που τη θέλουν να επιστρέφουν στη τηλεόραση.

AliExpress WW

Η ίδια μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως μια περίοδο που βρισκόταν σε τρεις δουλειές αναγκαζόταν να κοιμάται στο αυτοκίνητο του πεθερού της.

Google news

Δείτε επίσης – Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφη: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι

Κατερίνα Στικούδη – Η περίοδος που κοιμόταν στο αυτοκίνητο του πεθερού της
«Η αλήθεια είναι ότι ακούγονται κάποια πράγματα για τα τηλεοπτικά μου αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο και ανακοινώσιμο. Συζητάμε και περιμένουμε ταυτόχρονα» είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη και απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να επιστρέφει στο J2US και το “My Style Rocks”:

«Λες να τα κάνω και τα δύο; Θεέ μου… Το φαντάζεσαι; Όχι… θα κοιμόμουν σε ένα αυτοκίνητο όπως έκανα κάποτε. Το έκανα και αυτό. Υπήρχαν στιγμές που δεν προλάβαινα να γυρίσω σπίτι και έχει ο πεθερός μου μια μεγάλη λιμουζίνα, σαλόνι μεγάλο, κανονικό σπίτι είναι αυτό, δεν είναι αυτοκίνητο και έχει τύχει να κοιμηθώ δυο βράδια μέσα στο αυτοκίνητο. Μη φανταστείς πολλές ώρες, 1-2 για να κλείσω λίγο τα μάτια μου. Δε το ξανακάνω. Αυτό ήταν την περίοδο που ήμουν στο My Style Rocks, στο σήριαλ του ΑΝΤ1 “Αν ήμουν πλούσιος” και ήμουν και στην Ιερά Οδό με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Βασίλη Καρρά».


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα