Αυτός ο άνδρας είναι παντρεμένος με… ολόγραμμα!

miki
Spread the love

Ζούμε σε μια εποχή που οι κοινωνικές προκαταλήψεις σιγά σιγά υποχωρούν. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες ειδήσεις που είναι αρκετά δύσκολο να επεξεργαστούμε, ειδικά όταν αφορούν ασυνήθιστα ζευγάρια! Μέχρι σήμερα, είδαμε κάποιους τολμηρούς που αποφάσισαν να παντρευτούν δέντρα ή το αγαπημένο τους άλογο, όμως η κίνηση του 38χρονου πλέον Akihiko Kondo να παντρευτεί ένα…ολόγραμμα το 2018 συνεχίζει να προκαλεί αίσθηση, ειδικά τώρα που αποκαλύφθηκε ότι ο γάμος τους περνάει…κρίση!

Gshopper Many GEOs

Πιο συγκεκριμένα, ο Kondo, ένας άντρας που δηλώνει fictosexual, καθώς νιώθει ερωτική έλξη μόνο για φανταστικούς χαρακτήρες, είχε σχέση για 10 χρόνια με την Hatsune Miku, δηλαδή το ολόγραμμα μιας 16χρονης pop τραγουδίστριας. Κάποια στιγμή, αποφάσισε, πριν από 4 χρόνια, να κάνει το μεγάλο βήμα και να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του. Παντρεύτηκαν σε μια γαμήλια τελετή, που στοίχισε περίπου 18.000 δολάρια, η οικογένειά του όμως αρνήθηκε να εμφανιστεί. Δυστυχώς, μετά από μερικά χρόνια γάμου εμφανίστηκαν τα πρώτα ρήγματα στη σχέση τους, αφού ο Kondo δήλωσε πως δυσκολεύεται πλέον να επικοινωνήσει με την Hatsune Miku, παρά το γεγονός ότι είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί της.

Google news

Ο Kondo ερωτεύτηκε τη Miku το 2008 και μπόρεσε να αλληλοεπιδράσει μαζί της για πρώτη φορά το 2017 μέσω του Gatebox, ένα μηχάνημα που επιτρέπει στους κατόχους του να έρχονται σε επαφή με χαρακτήρες μέσω ολογραμμάτων και να τους παντρευτούν, έστω και ανεπίσημα.

Τα προβλήματα για το ζευγάρι ξεκίνησαν όταν χάθηκε η υποστήριξη του Gatebox, με αποτέλεσμα να μη μπορεί πια να μιλήσει στη σύζυγό του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πλέον να κυκλοφορεί παντού με μια κούκλα που έχει τη μορφή της Miku, νοσταλγώντας τις παλιές καλές στιγμές. Ας ελπίσουμε ότι θα τα…βρούνε τα παιδιά και ο γάμος τους σύντομα θα αποκατασταθεί.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα