Βανδαλισμός έγινε στον Άγιο Γεώργιο στην Αθήνα.

karitsi eklisia bvalndalismos.jpg
Spread the love

Μια δυσάρεστη εικόνα αντίκρισαν το πρωί της Δευτέρας του Πάχα οι ιερείς του ναού του Αγίου Γεωργίου στην πλατεία Καρύτση, στο κέντρο της Αθήνας.

AliExpress WW

Το βράδυ της Κυριακής, άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στην είσοδο του ναού, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, λίγες ώρες πριν ξημερώσει η γιορτή του Αγίου Γεωργίου.

Google news

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε, το πρωί, όταν άνοιξε ο ναός, ότι είναι σπασμένο το μαρμάρινο προσκυνητάρι που βρίσκεται στην κεντρική είσοδο, στο εξωτερικό τμήμα της εκκλησίας.

Μετά τις 21:30 σημειώθηκε ο βανδαλισμός στον ναό του Αγίου Γεωργίου, στο κέντρο της Αθήνας
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του open, το περιστατικό σημειώθηκε μετά τις 21:30 το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, αφού έφυγαν όλοι και έκλεισε ο ναός.

Έχει κληθεί η αστυνομία που αναμένεται να φτάσει στον ναό για να ξεκινήσει τη διενέργεια της σχετικής έρευνας ώστε να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το μαρμάρινο προσκυνητάρι βρίσκεται στο ίδιο σημείο για περισσότερα από 100 χρόνια, και πως παλιότερα λειτουργούσε ως παγκάρι για να ρίχνουν μέσα οι πιστοί τον οβολό τους. Πλέον, τα παγκάρια βρίσκονται μόνον στο εσωτερικό του ναού, επομένως δεν υπήρχαν χρήματα στο μαρμάρινο προσκυνητάρι.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα