Οργισμένοι οι πελάτες της Alpha Bank/

alpha bnssss 550x309 1
Spread the love

Θυμός και δυσαρέσκεια επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο για τον τρόπο λειτουργίας της ALPHA BANK, καθώς μετά από την απάτη του ηλεκτρονικού καταστήματος 365SHOP, σε αντίθεση με όλες τις άλλες τράπεζες, δεν έχει μπει στη διαδικασία να αποζημιώσει τους πελάτες της, αφήνοντάς τους ακάλυπτους για μεγάλα χρηματικά ποσά.

Geekmaxi Many GEOs

Ειδικότερα, μετά την αμφισβήτηση συναλλαγής, οι τράπεζες εξέτασαν τα αιτήματα και πίστωσαν τα ποσά στοςυ δικαιούχους, αφού ποτέ δεν παρέλαβαν τα προϊόντα που παρήγγειλαν από eshop φάντασμα.

Google news

Κι ενώ η eurobank και η Τράπεζα Πειραιώς έχουν ήδη τακτοποιήσει τις οφειλές τους απέναντι στους δικαιούχους, η ALPHA BANK κωφεύει με αποτέλεσμα τα αιτήματα ακόμα να βρίσκονται σε… επεξεργασία, χωρίς να έχει τοποθετηθεί δημόσια για μία απάτη, που έλαβε μεγάλες διαστάσεις και συμπαρέσυρε κύμα αντιδράσεων και για το SKROUTZ.

Ήδη πολλά θύματα, βλέποντας την καθυστέρηση στη διαδικασία, πρόκειται να αποσύρουν τις καταθέσεις τους από την τράπεζα και να κατευθυνθούν σε άλλα πιστωτικά ιδρύματα που λειτουργούν με περισσότερη ευελιξία σε θέματα ασφάλειας συναλλαγών.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα