Τρομακτική η κατάσταση στην Σαγκάη.

shangai
Spread the love

Δραματική παραμένει η κατάσταση στη Σαγκάη η οποία βρίσκεται σε καραντίνα, με τις Αρχές να μετακινούν ολόκληρες κοινότητες, ακόμα και πολίτες που είναι αρνητικοί στον κορωνοϊό, προκειμένου να ανακόψουν την έξαρση της πανδημίας
Πολίτες τσακώνονται με υγειονομικούς υπαλλήλους στη μέση του δρόμου. Παίρνουν από τις προμήθειες του κλιμακίου εξάδες με αυγά και τα πετούν στο έδαφος.

ChicMe WW

Ο λόγος είναι πως ενώ τους έδωσαν εντολή να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους δεν τους επιτρέπουν να πάρουν μαζί τρόφιμα, και το χειρότερο δεν τους δίνουν φαγητό από τις προμήθειες που έχουν.

Google news

Η Σαγκάη «βράζει». Οι αλλοπρόσαλλες αποφάσεις των Αρχών έχουν εξοργίσει τους πολίτες οι οποίοι καθημερινά συγκρούονται με τους αστυνομικούς.

Ο εγκλεισμός των κατοίκων της Σαγκάης έχει μπει στην τέταρτη εβδομάδα και η τελευταία ιδέα των υπευθύνων είναι η τοποθέτηση συναγερμού έξω από τα σπίτια των θετικών κρουσμάτων.

Μαζί με τα θετικά κρούσματα σε μία κοινότητα μεταφέρονται και τα αρνητικά, σε άλλα κέντρα συγκέντρωσης.

Περισσότεροι από χίλιοι κάτοικοι ενός χωριού λίγο έξω από τη Σαγκάη απομακρύνονται με λεωφορεία μέσα στη νύχτα. Άφησαν τα σπίτια τους ανοιχτά για να περάσουν από απολύμανση.

Εικόνες που δείχνουν μικρούς μαθητές με άσπρη υγειονομική στολή να δυσκολεύονται ακόμη και να περπατήσουν. δεν τις έχουμε ξαναδεί σε καμία καραντίνα πουθενά στον κόσμο όσο σκληρή κι αν ήταν.

Στους χώρους καραντίνας, τα κρεβάτια είναι λιγοστά. Πλέον τοποθετούν ξαπλώστρες παραλίας με υπνόσακους επάνω.

Η βάναυση συμπεριφορά των Αρχών απέναντι στους ηλικιωμένους δείχνει σαν να τους εκδικούνται. Στη Σανγκάη έχει εμβολιαστεί μόλις το 38% των πολιτών άνω των 60 χρόνων.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα