Αυτός είναι ο 19χρονος Ρομά που ήταν μαζί με την 15χρονη.

roma exo.JPG
Spread the love

Ειδική ομάδα χρειάστηκε να συστήσουν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής προκειμένου να καταφέρουν να εντοπίσουν τη 15χρονη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τη Μεγάλη Τρίτη.

ChicMe WW

Οι έμπειροι αστυνομικοί, έχοντας ως μόνο στοιχείο κάποιες φωτογραφίες από το instagram του 19χρονου Ρομά, με τον οποίον υπήρχαν υποψίες ότι είναι το ανήλικο κορίτσι, μέσα από συνδυαστική έρευνα τον εντόπισαν στο σπίτι του, στον οικισμό Νέα Ζωή Ασπροπύργου.

Google news

Όταν ο 19χρονος, ο οποίος είναι παντρεμένος και έχει παιδιά, είδε τους αστυνομικούς, τους είπε ότι η 15χρονη δεν ήταν μαζί του, όμως ήξερε πού βρισκόταν. Έτσι επικοινώνησε ο ίδιος μαζί της και της ζήτησε να βρεθούν.

Το ραντεβού είχε δοθεί κοντά στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας.

Έτσι, φτάνοντας εκεί η ανήλικη νωρίς το μεσημέρι, είδε εκτός από τον 19χρονο και τους αστυνομικούς, οι οποίοι στη συνέχεια την οδήγησαν στο Τμήμα Περιστερίου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Ο 19χρονος Ρομά

Στο αστυνομικό τμήμα επίσης οδηγήθηκαν η 17χρονη, στο σπίτι της οποίας είχε βρει στέγη η 15χρονη από την ημέρα που έφυγε από το δικό της σπίτι, η μητέρα τής 17χρονης, καθώς και ο 19χρονος, οι οποίοι κρατούνται μέχρι να οδηγηθούν -πιθανότατα αύριο- ενώπιον του εισαγγελέα, με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου.

Έβαφε τα χέρια της με μπογιές η 15χρονη
Αρμόδιες πηγές ενημέρωσης επισήμαναν στο iefimerida.gr πως μια μέρα μετά τη φυγή της ανήλικης από το σπίτι της, το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, ο 19χρονος πήγε και την πήρε με αυτοκίνητο από το σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα, έκαναν βόλτα μέχρι τον Ασπρόπυργο και τη γύρισε στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής πήραν καταθέσεις και από τους γονείς της 15χρονης αλλά και από τις φίλες της. Όπως προκύπτει, το κορίτσι πήγαινε στο σχολείο έχοντας βάψει τα χέρια του με μπογιές, λέγοντας ότι την κακοποιούσαν στο σπίτι.

Οι φίλες της, μάλιστα, τη ρωτούσαν: «Τι είναι αυτά στα χέρια σου; Γιατί λες ψέματα»; Με την ίδια να απαντά: «Αφήστε με, μην ανακατεύεστε».

Όταν οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με την εισαγγελία, ήταν ήδη ενήμερη, καθώς είχαν επικοινωνήσει μαζί της και οι καθηγητές της ανήλικης.

Η 15χρονη πάντως αργά το απόγευμα διεκομίσθη από το Τμήμα Περιστερίου στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία αξιωματικού του Τμήματος Ανηλίκων καθώς και παιδοψυχολόγου, λόγω αδιαθεσίας που ένιωσε.

Αναμένεται να εξεταστεί και από ιατροδικαστή, ενώ θα ακολουθήσει η κατάθεσή της. Οι έρευνες πάντως είναι σε εξέλιξη.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα