Βρέθηκε η εξαφανισμένη 15χρονη από το Περιστέρι!

kausima teliko 1
Spread the love

Τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 15χρονης Φωτεινής που είχε εξαφανιστεί από το Περιστέρι, καθώς το παιδί εντοπίστηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης (21/4) στο κέντρο της Αθήνας.

Dresslily WW

SOS είχε εκπέμψει νωρίτερα ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος, για την εξαφάνιση της 15χρονης Φωτεινής από το Περιστέρι. Η έφηβη φαίνεται να κινδυνεύει καθώς υπάρχουν πιθανότητες να έχει παρασυρθεί από κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων.

Google news

«Είναι μια επικίνδυνη εξαφάνιση και το λέω γιατί συνήθως δεν βγάζουμε εντολή “Amber Alert” για έφηβους και έφηβες, αλλά βγαίνει με απόφαση εισαγγελέα, γιατί νιώθουμε πως το παιδί κινδυνεύει», ανέφερε νωρίτερα ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», σχετικά με την εξαφάνιση της 15χρονης Φωτεινής Γιαννοπούλου στο Περιστέρι.

«Υποτίθεται ότι έφυγε με την θέληση της, είναι σχετικό όμως. Είναι με κάποιους που είναι επικίνδυνοι. Ξέρουμε ότι αυτά τα κυκλώματα χρησιμοποιούν νέους για διάφορους λόγους», σημείωσε, παράλληλα, ο Κώστας Γιαννόπουλος.

«Την πήραν δύο κυρίες και υποτίθεται ότι έχει γνωρίσει κάποιον. Δεν πήγε με το ζόρι. Έφυγε με την “θέληση” της. Της έδωσαν διάφορες υποσχέσεις όπως αγάπη και ό,τι άλλο θέλει ένα παιδί».

Ο πρόεδρος της οργάνωσης εξήγησε, ακόμη, πως το κορίτσι είχε μπει στη διαδικασία να λέει ψέματα στο σχολείο, αλλά και για τους γονείς της «ότι την κακοποιούν».

Για τον εντοπισμό της είχε στηθεί μία γιγαντιαία επιχείρηση της Αστυνομίας, καθώς στην εξαφάνισή της φερόταν να εμπλέκεται κύκλωμα «loverboys» τα οποία την είχαν εξαπατήσει ωθώντας την να φύγει μαζί τους.

Η 15χρονη που είναι καλά στην υγεία της, εντοπίστηκε μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας και μεταφέρεται στο τμήμα Ασφάλειας Περιστερίου.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα