Πιάστηκε ο Άραβας που εισέβαλε σε εκκλησία.

mousoulmanos ekklisia xr
Spread the love

Την σύλληψη ανακοίνωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος – «Οφείλουν όλοι σεβασμό στις θρησκευτικές λειτουργίες μας», έγραψε στο Twitter – Ο αραβικής καταγωγής άνδρας άρπαξε το μικρόφωνο, αμέσως μετά τον έπιασαν και τον έβγαλαν εκτός ναού
Την σύλληψη του Άραβα ο οποίος εισέβαλε στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα και είπε μία φράση στα αραβικά, ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Redmagic WW

Συγκεκριμένα με ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Θεοδωρικάκος σημειώνει πως «η ΕΛ.ΑΣ δρα με αποτελεσματικότητα» συμπληρώνοντας πως «οφείλουν όλοι σεβασμό στις θρησκευτικές λειτουργίες μας».

Google news

Δείτε το tweet του Τάκη Θεοδωρικάκου:

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται πως το πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα το προηγούμενο Σάββατο στον Άγιο Παντελεήμονα κατά την διάρκεια της λειτουργίας. Ενας αλλοδαπός αραβικής καταγωγής εισέβαλε στην εκκλησία, κατευθύνθηκε προς το μικρόφωνο και άρχισε να φωνάζει, κάτι που ουδείς μπόρεσε να καταλάβει.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, σε δευτερόλεπτα, δύο άνδρες της χορωδίας έτρεξαν προς το μέρος του και τον έβγαλαν έξω σηκωτό. Όταν έφτασε η αστυνομία, ο συγκεκριμένος άνδρας είχε εξαφανιστεί από το σημείο.

 


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα