Διαζύγιο έρχεται για τον Will Smith;

smith jada arthro
Spread the love

Αν τελικά το ζευγάρι ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους ο ηθοποιός θα έρθει αντιμέτωπος με ένα διαζύγιο ύψους σχεδόν 400 εκατομμυρίων δολαρίων
Στον απόηχο της βραδιάς των Όσκαρ, οι φήμες για διαζύγιο ανάμεσα στον Γουίλ Σμιθ και τη Τζέιντα Πίνκετ έχουν αρχίσει να λαμβάνουν μεγάλες διαστάσεις.

Govee Many GEOs

Το χαστούκι στον Κρις Ροκ μετέτρεψε τη βραδιά των Όσκαρ στην αρχή για μία κατηφόρα στην καριέρα του Γουίλ Σμιθ.

Google news

Πολλοί είναι εκείνοι ωστόσο, που υποστηρίζουν ότι οι συνέπειες της συμπεριφοράς του Σμιθ, θα επηρεάσουν και την προσωπική του ζωή.

Σύμφωνα με την Globe, η βίαιη συμπεριφορά που επέδειξε ο ηθοποιός δυσαρέστησε τη Τζέιντα, φέρνοντας «σύννεφα» στον γάμο τους.

Όπως υποστηρίζει η πηγή από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, Τζέιντα και Γουίλ δείχνουν ενωμένοι στις δημόσιες εμφανίσεις τους, «αλλά μεταξύ τους έχει δημιουργηθεί τεράστια αμηχανία, ειδικά για τη Τζέιντα» και πρόσθεσε ότι εάν χωρίσουν, αυτό θα είναι μία καταστροφή οικονομικά για τον ηθοποιό.

Πέρυσι, ξένα μέσα ανέφεραν, ότι το κόστος του διαζυγίου του ζευγαριού θα αγγίξει τα 270 εκατομμύρια δολάρια. Τον Δεκέμβριο, η ίδια πηγή ήθελε τους Σμιθ να πλησίαζουν ένα διαζύγιο ύψους 350 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, το συγκεκριμένο ταμπλόιντ ανέφερε ότι ο Γουίλ ήταν έξαλλος για τη φιλία της Τζέιντα με τη ράπερ, Λατίφα. Ο Γουίλ είχε βοηθήσει την τραγουδίστρια στα πρώτα της βήματα στην υποκριτική με το «The Fresh Prince of Bel-Air», αλλά δεν φάνηκε να το έκανε επειδή ήθελε πραγματικά να τη βοηθήσει.

Οι φήμες για ένα επικείμενο διαζύγιο, το οποίο μάλιστα θα κοστίσει πολύ στον Σμιθ, εξαπλώνονται όλο και περισσότερο, ωστόσο ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τις δύο πλευρές.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα