Η Jada Pinkett Smith δεν ήθελε ποτέ να παντρευτεί τον Will Smith!

220414100116 smith 768x511 1
Spread the love

ΟWill Smith θα μείνει στην ιστορία των Όσκαρ όχι τόσο για το χρυσό αγαλματίδιο με το οποίο βραβεύτηκε για την ερμηνεία του όσο για ένα λάθος λόγο: το διαβόητο χαστούκι που έριξε στον Chris Rock επί σκηνής, μετά το «αστείο» που έκανε ο κωμικός για την αλωπεκία της συζύγου του, Jada Pinkett Smith. Αυτό το σκηνικό φυσικά έκανε το γύρο του κόσμου και έφερε κάτω από το μικροσκόπιο των media τη σχέση του ζευγαριού.

Wondershare WW

Σκαλίζοντας το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν βρέθηκε στην επιφάνεια το απόσπασμα ενός τοκ σόου της Jada Pinkett Smith, όπου η 50χρονη ηθοποιός ομολογεί ότι στην πραγματικότητα δεν ήθελε να παντρευτεί τον Will Smith.

Google news

«Δεχόμουν τεράστια πίεση, ήμουν μια νέα ηθοποιός, ήμουν έγκυος και, ξέρετε, δεν ήξερα τι να κάνω» λέει. «Δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ». Αποδίδει ευθύνες για αυτή την απόφασή της και στη μητέρα της, την 68χρονη Adrienne Banfield-Norris, για την οποία είπε ότι τη ζόρισε να παντρευτεί όταν έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον Smith, τον 23χρονο σήμερα Jaden.

«Δεχόμουν τεράστια πίεση, ήμουν μια νέα ηθοποιός, ήμουν έγκυος και, ξέρετε, δεν ήξερα τι να κάνω» λέει. «Δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ». Αποδίδει ευθύνες για αυτή την απόφασή της και στη μητέρα της, την 68χρονη Adrienne Banfield-Norris, για την οποία είπε ότι τη ζόρισε να παντρευτεί όταν έμεινε έγκυος

Η μητέρα της επίσης είχε παντρευτεί νέα, στα 18 χρόνια της, μόλις είχε μείνει έγκυος στην Jada. «Θυμάμαι ότι όντως ήθελα να παντρευτείτε με τον Will, αλλά δεν θυμάμαι εσένα να απορρίπτεις την ιδέα του γάμου» της είπε.

Σε κάθε περίπτωση ο γάμος έγινε, σε ένα γοτθικό κάστρο της Βαλτιμόρης αλλά παρά το ατμοσφαιρικό περιβάλλον, μητέρα και κόρη τον θυμούνται ως κάθε άλλο παρά ειδυλλιακό. «Ήταν απαίσιος» παραδέχεται σήμερα η Adrienne Banfield-Norris. «Ένα χάος. Η Jada ήταν άρρωστη και πολύ κακοδιάθετη… δεν συνεργαζόταν με τίποτα». «Ήμουν τόσο αναστατωμένη που έπρεπε να παντρευτώ, που ανέβηκα τα καταραμένα σκαλιά της εκκλησίας κλαίγοντας ασταμάτητα».

Πάντως ο Will Smith φαίνεται να επιθυμούσε από την αρχή αυτόν το γάμο αφού, όπως είπε στη συνέντευξη: «Δεν είχε περάσει μέρα στη ζωή μου που να είχα μια επιθυμία εντονότερη από το να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Είχα ονειρευτεί την οικογένειά μου κυριολεκτικά από πέντε ετών».

Στο ίδιο τοκ σόου η μητέρα της Jada Pinkett Smith τουλάχιστον της ζήτησε συγγνώμη που δεν σεβάστηκε την επιθυμία της κόρης της και που επέμενε, μάλιστα, να κάνει μια πολυτελή τελετή, καθώς είναι το μοναχοπαίδι της.

Δείτε ένα απόσπασμα της επίμαχης συνέντευξης:


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα