Κάηκε το σπίτι του Μιγκέλ Εράν!

rio main
Spread the love

«Δεν μπορώ να το πιστέψω», τόνισε ο Μιγκέλ Εράν και αποκάλυψε ότι σώθηκε από την πύρινη λαίλαπα πηδώντας από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς του
Από θαύμα σώθηκε ο Μιγκέλ Εράν που έγινε γνωστός ως «Ρίο» στην επιτυχημένη σειρά του Netflix «La Casa de Papel». Όπως ανέφερε ο Εράν το σπίτι του στην Αβίλα της Ισπανίας καταστράφε ολοσχερώς μετά από φωτιά που ξέσπασε σε αυτό την προηγούμενη Παρασκευή.

Wondershare WW

Σύμφωνα με τον ίδιο η φωτιά ξέσπασε νύχτα και ο ίδιος ξύπνησε «από τον ήχο της φωτιάς, που έκαιγε τα πάντα». Ακόμη αποκάλυψε πως κατάφερε να σωθεί πηδώντας από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς του.

Google news

«Η φωτιά με έπιασε στον ύπνο και ξύπνησα με τον ήχο του σπιτιού μου να καίγεται. Δραπέτευσα από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς μου», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο Ισπανός ηθοποιός σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram την Παρασκευή ακούγεται να κλαίει με λυγμούς και να φωνάζει «δεν μπορώ να το πιστέψω», καθώς βιντεοσκοπούσε τις ζημιές.

Ακόμη πρόσθεσε πως ένα μεγάλο μέρος του σπιτιού του είχε καταστραφεί από την φωτιά. Μάλιστα το ταβάνι στην κουζίνα και το σαλόνι έπεσε και τα υπάρχοντά του έγιναν στάχτη. «Ευχαριστώ όλους, ειδικά τους πυροσβέστες της Αβίλα και την ασφάλεια της πόλης μου. Οι απώλειες ήταν υλικές…», σημείωσε ο Εράν. Προς το παρόν, δεν είναι σαφές τι προκάλεσε τη φωτιά.

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού

fire_miguel_eran

miguel_eran_fire

miguel_eran_fire_damage


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα