Γιατρός χωρίς πτυχίο έκανε εμβόλια κατά του COVID και έδινε λάθος συνταγές!

giatros e1649707189249
Spread the love

Μια 31χρονη γυναίκα στη Γαλλία καταδικάστηκε πρόσφατα σε 2 χρόνια φυλάκιση επειδή παρίστανε επί χρόνια τη γιατρό και στη συνέχεια την οφθαλμίατρο χωρίς καμία ιατρική εκπαίδευση.

Govee Many GEOs

Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της ως γιατρός, η Σόνια φορούσε ένα βραχιόλι σήμανσης γύρω από τον αστράγαλό της, για εγκλήματα που είχαν διαπραχθεί πριν από τον «διορισμό» της ως γενική γιατρός.

Google news

Το “France Live” αναφέρει ότι η 31χρονη γυναίκα είχε καταδικαστεί για “απιστία” το 2019, αλλά επειδή οι εταιρείες δεν έλεγξαν τα διαπιστευτήριά της, δεν είχε κανένα πρόβλημα να παριστάνει την επαγγελματία ιατρό. Αφού χρησιμοποίησε τις ταυτότητες δύο πραγματικών γιατρών που έτυχε να έχουν το ίδιο όνομα με εκείνη, η Σόνια κατάφερε να κερδίσει σχεδόν 70.000 ευρώ από την ψεύτικη καριέρα της.

Κατά τη διάρκεια των τρεισήμισι ετών που εργάστηκε ως γιατρός, η Sonia πραγματοποίησε περίπου 20 εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού και συνταγογράφησε διάφορα φάρμακα, παρά το γεγονός ότι δεν γνώριζε τι συνταγογραφούσε.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης δίκης της, η μητέρα τριών παιδιών εξήγησε ότι «την οδηγούσε η ανάγκη για χρήματα». Καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών, εκ των οποίων τα δύο αποτελούν «σκληρή ποινή», χωρίς δυνατότητα αναστολής.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα