Η Boeing έκλεισε από τις μεγαλύτερες συμφωνίες!

apokaluptiria gia to boeing 737 max 7 e1649452862578
Spread the love

Η Boeing έχει προσλάβει τις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο του υπολογιστικού νέφους (cloud computing) προκειμένου να τη βοηθήσουν για ένα ψηφιακό makeover και να δώσουν στους σχεδιαστές των αεροσκαφών της περισσότερα εργαλεία. Έκλεισε πολυετείς συμφωνίες με τις Amazon, Microsoft και Alphabet (Google).

Goboo [CPS] Many GEOs

Στόχος είναι να αναβαθμιστεί το υφιστάμενο σύστημα των εφαρμογών λογισμικού. Η Boeing σχεδιάζει να μεταφέρει εκατοντάδες εφαρμογές στο cloud, όπου θα αποθηκευτούν και θα διατηρηθούν στα data centers των τριών τεχνολογικών κολοσσών.

Google news

Ο αεροναυπηγικός γίγαντας θέλει να βελτιώσει την τεχνολογία του για να ανατιμετωπίσει προβλήματα ποιότητας και παραγωγής, που οδηγούν στα ύψη το κόστος νέων αεροσκαφών. Επενδύει έτσι σε σειρά νέων ψηφιακών εργαλείων.

Η Boeing δεν αποκάλυψε τους οικονομικούς όρους των συμφωνιών. Πριν από κάποιους μήνες υπήρχαν πληροφορίες πως οι Amazon Web Services, Google Cloud και Azure της Microsoft ανταγωνίζονταν για να κλείσουν ένα συμβόλαιο αξίας άνω του 1 δισ. δολαρίων.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα