Η Μαρία Μιχαλοπούλου δουλεύει σε εταιρεία τηλεφωνικής εξυπηρέτησης για ένσημα.

mixalopoulou06 e1649361746620
Spread the love

Όσα αποκάλυψε η Μαρία Μιχαλοπούλου στην τηλεοπτική της συνέντευξη.

Zaful WW

Οι συνεχείς επεμβάσεις για το επερχόμενη χειρουργείο, στο οποίο και πρέπει να υποβληθεί, έβαλαν… φρένο στην πορεία της Μαρίας Μιχαλοπούλου όπως αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή.

Google news

“Λόγω του ότι συνεχίζω τις επεμβάσεις για το χέρι μου, το οποίο απαιτεί πρώτον να είμαι με επίδεσμο για κάποιες μέρες και δεύτερον δεν μπορώ να σηκώνω βάρη και να του ασκώ πίεση, δεν μπορώ να ασκήσω το μόντελινγκ αυτή τη στιγμή.

Επειδή όμως ήμουν και τόσους μήνες χωρίς δουλειά, τρελάθηκα όλη την ώρα μες στο σπίτι και έπιασα δουλειά σε τηλεφωνική εξυπηρέτηση όπως και οι συγκάτοικοί μου” εξομολογήθηκε, αρχικά, η Μαρία Μιχαλοπούλου.

“Το GNTM σίγουρα μού άνοιξε πόρτες στον χρηματικό τομέα, όμως έχει κλείσει και πόρτες. Όχι εσκεμμένα φυσικά καθώς μόνο καλό έκανε γιατί πήρα εμπειρία.

Αν όμως κάποιος θέλει να διαφημίσει το μαγιό του, δεν θα διαλέξει τόσο εύκολα εμένα γιατί ο κόσμος αυτόματα μπορεί να δει εμένα και όχι το μαγιό”.

“Στο επερχόμενο χειρουργείο, πολύ μπακαλίστικα, ο γιατρός μου έχει εξηγήσει ότι θα “δέσει” τις φλέβες μου. Σε μένα το αιμαγγείωμα δεν θα φύγει ποτέ από τον οργανισμό μου.

Αργότερα θα ξαναεμφανιστεί. Απλά όσο καλύτερη δουλειά κάνουμε τώρα, τόσο πιο αργά θα εμφανιστεί ” συμπλήρωσε η Μαρία Μιχαλοπούλου στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα