Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς θέλει να δανιστεί ένα εκατομμύριο δολάρια για τα τρέχοντα έξοδα!

abramovich daneika xr e1649267359566
Spread the love

Θέλει να δανειστεί ένα εκατομμύριο δολάρια – Δεν θέλει το προσωπικό να αρχίσει να λέει ότι το αφεντικό του δεν έχει να πληρώσει
Ξέμεινε από ρευστό και ζητάει ένα εκατομμύριο δολάρια από φίλους και γνωστούς για να πληρώσει τη μισθοδοσία του προσωπικού του.

Gshopper Many GEOs

Σύμφωνα με τον δημοσίευμα του Page Six, o Ρομάν Αμπράμοβιτς αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα στις οικονομικές του συναλλαγές του αφού οι τραπεζικοί του λογαριασμοί έχουν παγώσει σε Βρετανία και ΗΠΑ.

Google news

Για να μπορέσει όμως να καταβάλει τη μισθοδοσία του προσωπικού του, αναγκάστηκε να ζητήσει δανεικά, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ο Ρώσος ολιγάρχης πληρώνει το τίμημα για τις διασυνδέσεις του με τον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου που πολεμά τον ουκρανικό λαό.

Ο 55χρονος ολιγάρχης δεν μπορεί να πληρώσει στην ώρα του το προσωπικό και δεν διστάζει να ζητήσει δανεικά από φίλους και συνεργάτες με παχυλό πορτοφόλι.

Δεν θέλει σε καμία περίπτωση το προσωπικό του να αρχίσει να λέει δεξιά κι αριστερά ότι το αφεντικό του δεν έχει να πληρώσει.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του «Page Six», ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι έχει ήδη επικοινωνήσει με συνεργάτες από τον χώρο του Χόλιγουντ, της τεχνολογίας και την Wall Street προκειμένου να τακτοποιήσει το θέμα της μισθοδοσίας του προσωπικού του, που ανέρχεται σε κάτι λιγότερο από ένα εκατομμύριο δολάρια την εβδομάδα.

Το μεγάλο ερώτημα είναι εάν οι φίλοι και συνεργάτες του θα τον στηρίξουν στα… δύσκολα.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι, ακόμη κι αν συμμετέχει στις ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας προκειμένου να τερματιστεί ο πόλεμος, οι φίλοι του δεν είναι σίγουροι εάν θα πρέπει να τον ξελασπώσουν οικονομικά.

«Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ζητά από μερικούς από τους πιο στενούς φίλους του να του δανείσουν ένα εκατομμύριο δολάρια. Υποστηρίζει ότι δεν έχει καθυστερήσει ούτε μία φορά τη μισθοδοσία του προσωπικού του, που είναι 750.000 δολάρια την εβδομάδα, και με τα περιουσιακά του στοιχεία δεσμευμένα, δεν μπορεί να πληρώσει τους ανθρώπους που εργάζονται γι’ αυτόν. Ο ίδιος έχει έρθει, μεταξύ άλλων, σε επαφή με τον σκηνοθέτη του Χόλιγουντ, Μπρετ Ράτνερ και την οικογένεια Ρότσιλντ, για να τους ζητήσει χρήματα, κι ενώ είναι επιστήθιοι φίλοι του , δεν έχουν συμφωνήσει να του δανείσουν, γιατί είτε δεν τα έχουν σε μετρητά ή γιατί δεν γνωρίζουν ποιες θα είναι οι επιπτώσεις εάν του δανείσουν, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ε.Ε επέβαλαν κυρώσεις στον Ρομάν Αμπράμοβιτς -η περιουσία του οποίου ανέρχεται σε 14,3 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Bloomberg- στις αρχές Μαρτίου μετά την έναρξη του πολέμου του Πούτιν στην Ουκρανία.

Οι κυρώσεις αυτές στάθηκαν εμπόδιο στα σχέδιά του να πουλήσει έναντι 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων την ποδοσφαιρική ομάδα Chelsea για να έχει μετρητά στην τσέπη του.

O 55χρονος Ρώσος διαθέτει συνολικά τέσσερα γιοτ, αξίας 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων, τα δύο βρίσκονται στην Τουρκία.

Πρόκειται για το υπερπολυτελές σκάφος «Eclipse», αξίας 700 εκατομμυρίων δολαρίων και το «Solaris», αξίας 600 εκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία είναι αγκυροβολημένα στην γείτονα . Οι αρχές της Άγκυρας δεν έχουν επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα