Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος δεν ήθελε να ξαναμπεί στο MasterChef

grigoris giannopoulos e1649271906672
Spread the love

Το πρωί της Δευτέρας (04/04), ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο «[email protected]» και μίλησε για τη διαδικασία των επιστροφών, ενώ προκάλεσε μεγάλη έκπληξη όταν αποκάλυψε πως δεν ήθελε να μπει ξανά στο σπίτι του MasterChef.

Zaful WW

Θυμίζουμε πως οι ποδιές του Στέφανου και του Γρηγόρη έμειναν στα χέρια των τριών κριτών του MasterChef, αφού το αποτέλεσμα των πιάτων και των δύο παικτών δεν τους ικανοποίησαν. Έτσι αποφάσισαν κανείς από τους δύο να μην επιστρέψει ξανά στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Google news

«Δεν πήρα κρέας γιατί δεν ήθελα να δυσκολέψω τον Στέφανο επειδή είναι καλός φίλος. Σίγουρα αυτό το εκτίμησε ο Στέφανος. Έτσι κι αλλιώς εγώ δεν ήθελα να μπω ξανά στο σπίτι. Ήθελα να βοηθήσω τον Στέφανο. Ήθελα να περάσει ο Στέφανος. Η αλήθεια είναι ότι στεναχώρησα πολύ κόσμο που δεν μπήκα πάλι. Δεν σκέφτηκα ότι θα έμπαινα ξανά στον διαγωνισμό. Δεν ήθελα να κοροϊδέψω τους κριτές, αλλά ούτε και τα παιδιά. Πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που το σεβάστηκαν και οι κριτές. Θα έλεγα όχι και να μου έλεγαν να μπω στο σπίτι. Όταν άκουσα πως φεύγει ο Στέφανος λέω “δεν το πιστεύω”. Ήμουν πολύ δυσαρεστημένος από τον κόσμο έξω και όλο αυτό που είχε γίνει. Δε σκέφτηκα να μπω και να το γυρίσω. Μόνο για τους φίλους μου θα έμπαινα» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα