Δεν θα έχει δακτύλιο σήμερα στο Κέντρο της Αθήνας λόγω απεργίας.

cars e1649268713145
Spread the love

Χωρίς δακτύλιο θα κινηθούν αύριο Τετάρτη 6 Απριλίου τα οχήματα στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας στην οποία συμμετέχουν εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Goboo [CPS] Many GEOs

Την απόφαση έλαβαν οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος και Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

Google news

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αθήνα και Πειραιά
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και του Πειραιά λόγω των συγκεντρώσεων – πορειών που έχουν εξαγγελθεί.

Λόγω των συγκεντρώσεων – πορειών, που έχουν εξαγγελθεί για αύριο Τετάρτη 6.4.2022, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (διακοπές – εκτροπές της κυκλοφορίας) σε διάφορα σημεία της ευρύτερης περιοχής του κέντρου της Αθήνας και του Πειραιά, σταδιακά και ανάλογα με την εξέλιξη των πορειών.

Από την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, σχεδιάσθηκαν και θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
Στην 24ωρη γενική απεργία συμμε΄τέχουν οι εργαζόμενοι σε Μετρό, Τραμ και Τραίνα που θα παραμείνουν κλειστά όλη τη μέρα.

Οι εργαζόμενοι στα μπλε λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 ως τη λήξη της βάρδιας. Τις στάσεις εργασίας εξήγγειλε το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ διεκδικώντας αξιοπρεπείς συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία καθώς η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) αποφάσισε τη συμμετοχή της στην κηρυχθείσα 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ. Η απεργία αφορά όλες τις κατηγορίες πλοίων και είναι πανελλαδική.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα