Το 26ο εστιατόριο McDonald’s της Ελλάδας βρίσκεται στον Πειραιά.

McDonalds Peiraios1 e1649179267495
Spread the love

Με ένα νέο εστιατόριο McDonald’s στη Λεωφόρο Αθηνών-Πειραιώς, η Premier Capital συνεχίζει το επενδυτικό της πρόγραμμα, για την ανάπτυξη δικτύου στην ελληνική αγορά.

Govee Many GEOs

Πρόκειται για το 26ο εστιατόριο McDonald’s στην Ελλάδα, μία επένδυση της τάξης των 1,35 εκατ. ευρώ, στο οποίο απασχολούνται περί τους 60 εργαζόμενους.

Google news

Το νέο κατάστημα ενσωματώνει το πιο πρόσφατο μοντέλο υπηρεσιών ‘Experience of the Future’, φέρνοντας μια σειρά καινοτόμων ψηφιακών εφαρμογών και υπηρεσιών που ενισχύουν την εμπειρία του πελάτη.

Μεταξύ άλλων, διαθέτει υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service) και 4 διπλής όψης και 2 μονής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks). Τα kiosks είναι καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές (οθόνες), τα οποία χειρίζεται προσωπικά ο πελάτης και έχει τη δυνατότητα να επιλέγει το μενού του με μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο στην παραγγελία του. Το εστιατόριο λειτουργεί επίσης με Drive Thru όλο το 24ωρο, χώρο στάθμευσης καθώς και υπηρεσία McDelivery.

Σύμφωνα με τη Simona Mancinelli, Διευθύνουσα Σύμβουλο της Premier Capital Ελλάς που διαχειρίζεται τα εστιατόρια McDonald’s στην Ελλάδα, «Ανοίγουμε το νέο μας εστιατόριο στην Ελλάδα με μεγάλη αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στην αγορά. Συνεχίζουμε με το επενδυτικό μας πρόγραμμα για να φέρουμε το brand πιο κοντά σε περισσότερους επισκέπτες και να αναβαθμίσουμε την υπέροχη εμπειρία McDonald’s με ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην ασφάλεια, την αξία και την ευκολία μέσω των υπηρεσιών McDrive, McDelivery και της εφαρμογής McDonald’s app».

Να σημειωθεί, ότι από το 2011 που η Premier Capital ανέλαβε ως Developmental Licencee της McDonald’s στην Ελλάδα, έχει επενδύσει περισσότερα από 30,3 εκατομμύρια ευρώ για το άνοιγμα νέων εστιατορίων, την ανακαίνιση υφιστάμενων καθώς και αναβάθμιση υποδομών και τεχνολογίας σε ολόκληρο το δίκτυο.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα