Συνελήφθη συγγραφέας που έγραψε το “Πώς να σκοτώσετε τον άντρα σας”.

Capture 24 e1649184027784
Spread the love

Η συγγραφέας «ρομαντικών» βιβλίων Nancy Crampton-Brophy, η οποία το 2011 έγραψε βιβλίο, που περιέγραφε λεπτομερώς κίνητρα και τρόπους για τη δολοφονία του συζύγου, συνελήφθη τελικά ως ύποπτη για τη δολοφονία του… δικού της άντρα, του Daniel Brophy.

Blackshark WW

Ο σεφ βρέθηκε νεκρός στην κουζίνα του Ινστιτούτου Μαγειρικής του Όρεγκον στο Πόρτλαντ, με ένα τραύμα από πυροβολισμό στην πλάτη του και έναν ακόμη στο στήθος.

Google news

Την επόμενη του θανάτου του, η Nancy Crampton-Brophy είχε γράψει στο Facebook: «Έχω θλιβερά νέα να σας πω. Ο σύζυγός μου και καλύτερος φίλος μου, ο σεφ Dan Brophy σκοτώθηκε χθες το πρωί. Για όσους από εσάς είστε κοντά μου και νιώθετε ότι άξιζε ένα τηλεφώνημα, έχετε δίκιο, αλλά παλεύω να καταλάβω».

2

Η Crampton-Brophy συνελήφθη τελικά και δήλωσε αθώα για όλες τις κατηγορίες. Όπως ήταν φυσικό όμως, η υπόθεση έχει αποκτήσει μεγάλη δημοσιότητα, λόγω του βιβλίου.

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι σκότωσε τον σύζυγό της για να λάβει την ασφάλεια ζωής, η οποία είναι μεγαλύτερη από 1,5 εκατομμύρια δολάρια. Στο μυθιστορηματικό της «ρομάντσο», αναφέρει το οικονομικό σκέλος ως κίνητρο, γράφοντας «το διαζύγιο είναι ακριβό και… θέλεις πραγματικά να διαχωρίσεις τα υπάρχοντά σου;« αλλά και «αν παντρεύτηκες για τα λεφτά, δεν τα δικαιούσαι όλα;».

Συμπληρώνει δε: «Το μειονέκτημα είναι ότι η αστυνομία δεν είναι ανόητη. Εσένα θα κοιτάξει πρώτη. Άρα πρέπει να είσαι οργανωμένη, αδίστακτη και πολύ έξυπνη. Σύζυγοι έχουν εξαφανιστεί από κρουαζιερόπλοια στο παρελθόν. Γιατί όχι και ο δικός σου;».

Η συγγραφέας κατέθεσε στην αστυνομία ότι βρισκόταν στο σπίτι τους, όταν σκοτώθηκε ο σύζυγός της, αλλά ένα βίντεο που τραβήχτηκε κοντά στον τόπο του εγκλήματος, την έδειχνε να οδηγεί το μίνι-βαν της την ώρα του θανάτου του.

«Αν και ο πρώτος πυροβολισμός πιθανότατα παρέλυσε τον Dan Brophy και τον ακινητοποίησε ξαπλωμένο ανάσκελα, η Nancy Brophy πήγε και τον πυροβόλησε ξανά από κοντινή απόσταση, τρυπώντας επίσης την καρδιά του και διασφαλίζοντας ότι θα πέθαινε», αναφέρεται στη δικογραφία.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα