Αποκαλύφθηκε το μυστικό του Μπόμπαινα!

masterchef dhmhtrhs tairidhs mpompainas e1649106481535
Spread the love

Είναι ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του φετινού Masterchef. Είτε με αυτά που λέει είτε με τις εμφανίσεις του με τρολ μπλουζάκι, ο Δημήτρης Ταϊρίδης, γνωστός και ως Μπόμπαινας, τραβάει όλα τα βλέμματα.

Cubot WW

Είτε τον μισείς είτε τον αγαπάς, ο Μπόμπαινας είναι κάτι σαν τη «ψυχή» του φετινού Masterchef με κάθε επεισόδιο να έχει αναφορά σε αυτόν.

Google news

Ο παίκτης αποχώρησε πριν από λίγο καιρό στο διαγωνισμό όμως σύντομα επέστρεψε μαζί με όσους παίκτες έχουν αποχωρήσει μέχρι στιγμής από το διαγωνισμό του Star για να ξαναδιεκδικήσει τη θέση του στο παιχνίδι. Στο Twitter επικράτησε χαμός με τα σχόλια για την επανεμφάνισή του.

Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε και στα highlights του χτεσινού επεισοδίου, ο Μπόμπαινας επέστρεψε νικώντας στη μαγειρική του κόντρα τον Στέφανο, και πήρε θέση ξανά στο σπίτι και στο παιχνίδι! Σήμερα θα διαγωνιστούν ξανά οι εναπομείναντες παίκτες για τη τελευταία ποδιά που οδηγεί πίσω στο Masterchef.

Masterchef: Αυτό είναι το μυστικό του Μπόμπαινα
Κατά τη διάρκεια της χτεσινής δοκιμασίας όμως παρατηρήσαμε και κάτι που μας τράβηξε τη προσοχή σχετικά με τον Μπόμπαινα. Απορίας άξιο δηλαδή πως δεν το είχε αντιληφθεί κανείς τόσο καιρό με όλα τα φώτα στραμμένα πάνω του.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ταϊρίδης έχει ένα μυστικό για να φαίνεται με το οποίο ξεγελά το φακό και τους τηλεθεατές για να φαίνεται καλύτερος μπροστά στη κάμερα. Αυτό φανερώθηκε χτες από το πλάνο της κάμερας του Star που δεν ήταν κοντινό.

Όπως μπορείτε να δείτε και στη παρακάτω φωτογραφία, το μυστικό του Μπόμπαινα είναι πως σηκώνεται στις μύτες των ποδιών του ώστε να φαίνεται πιο ψηλός από τι είναι! Να δούμε τι άλλο θα κάνει ακόμη ο μάγειρας για να σχολιαστεί…


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα