Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας προσφέρει δωρεάν ξενάγηση!

Olympiako Mouseio e1648925751689
Spread the love

Από Παρασκευή έως Κυριακή
Μια δωρεάν ξενάγηση στους εντυπωσιακούς χώρους του προσφέρει το Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας στους επισκέπτες του. Συγκεκριμένα με την αγορά ενός οικογενειακού εισιτηρίου, από Παρασκευή έως και Κυριακή και για όλο τον Απρίλιο, μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν μια μοναδική περιήγηση από εκπρόσωπο του Μουσείου στους χώρους του.

Atlas VPN

Όλες οι οικογένειες που επισκέπτονται το Μουσείο, θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν μια αξέχαστη εμπειρία βλέποντας να ξεδιπλώνονται μπροστά τους μέσα από την αφήγηση του εκπροσώπου, η ιστορία και η πορεία των Ολυμπιακών Αγώνων από την αρχαιότητα μέχρι τις σημερινές διοργανώσεις. Επιπροσθέτως μέσα από αυτή τη διαδραστική περιήγηση θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν ερωτήσεις, αλλά και να μάθουν σημαντικές πληροφορίες για τον ρόλο της χώρας μας στο κίνημα του Ολυμπισμού καθώς και να κατανοήσουν καλύτερα τη φιλοσοφία του Ολυμπισμού και τις αξίες που προάγει.

Google news

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο ευρύ εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Μουσείου που από την έναρξη λειτουργίας του, έχει οργανώσει και συνεχίζει να σχεδιάζει δράσεις που φέρνουν σε επαφή ανθρώπους κάθε ηλικίας με τα ιδεώδη του Ολυμπισμού, προπροάγοντας την άρρηκτη σχέση μεταξύ Αθλητισμού, Πολιτισμού και Εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν το εισιτήριό τους είτε online επωφελούμενοι έκπτωση 10%, είτε στα ταμεία του Μουσείου.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα