Αφαίρεσαν τελικά το “βραβείο χειρότερης ερμηνείας” από τον Μπρούς Γουίλις.

willis e1648744369113
Spread the love

Οι διοργανωτές των σατιρικών βραβείων Razzies ακύρωσαν τη «βράβευση» του Μπρους Γουίλις για τη «χειρότερη ερμηνεία» σε ταινία που συμμετείχε το 2021 μετά τη διάγνωση του ηθοποιού με αφασία.

Gshopper Many GEOs

Η ετήσια αυτή τελετή, στο πλαίσιο της σάτιρας, «βραβεύει» τις χειρότερες ταινίες και ερμηνείες της χρονιάς. Για την περσινή χρονιά έφτιαξαν μια ειδική κατηγορία που την ονόμασαν «η χειρότερη ερμηνεία του Μπρους Γουίλις σε ταινία του 2021» για το «Cosmic Sin».

Google news

Μέρες μετά την τελετή, ωστόσο, η οικογένεια του Γουίλις ανακοίνωσε ότι ο ηθοποιός αποσύρεται αφού διαγνώστηκε με αφασία, μια διαταραχή που επηρεάζει την ικανότητα κατανόησης της γλώσσας και της επικοινωνίας. Την Πέμπτη, οι Razzies αποφάσισαν να ανακαλέσουν το βραβείο του Γουίλις.

«Μετά από πολλή σκέψη, οι Razzies πήραν την απόφαση να ακυρώσουν το βραβείο που δόθηκε στον Μπρους Γουίλις, λόγω της πρόσφατα διάγνωσής του», ανέφεραν οι συνιδρυτές των βραβείων Σημείωσαν επίσης ότι η ειδική κατηγορία που δημιουργήθηκε για τον Γουίλις «δε θα υπάρχει», την επόμενη χρονιά.

Την Τετάρτη, μέλη της οικογένειας του Γουίλις δημοσίευσαν μια κοινή δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τα προβλήματα υγείας του ηθοποιού και την επακόλουθη διάγνωση.

«Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και εκτιμούμε πολύ τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας», αναφερόταν μεταξύ άλλων.

«Οι Razzies λυπούνται πραγματικά για την πάθηση με την οποία διαγνώστηκε ο Μπρους Γουίλις», ανέφερε ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού των Razzie Awards. «Ίσως αυτό εξηγεί γιατί προσπάθησε πολύ να κάνει κάτι καλό το 2021. Τις καλύτερες ευχές μας στον Μπρους και την οικογένειά του».

Το εν λόγω tweet προκάλεσε έντονη κριτική και ερωτήσεις σχετικά με το αν οι Razzies θα ανακαλέσουν το αρνητικό «βραβείο» για τον Γουίλις.

«Όποιος χειρίζεται τις υποθέσεις του Γουίλις μάλλον δε θα έπρεπε να του είχε επιτρέψει να κάνει έναν τόσο μεγάλο όγκο δουλειάς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ειδικά αν γνώριζε την κατάστασή του», απάντησαν οι συνιδρυτές των βραβείων και μια μέρα μετά ανακάλεσαν τη «βράβευση».


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα