Τα ΚΤΕΛ αγόρασαν πλοίο!

ktel e1648835215762
Spread the love

Το πλοίο, δυναμικότητας 770 επιβατών, έρχεται άμεσα στο Ηράκλειο και θα ναυλωθεί από το ΚΤΕΛ για το δρομολόγιο Ηράκλειο – Σαντορίνη !
Μια μεγάλη επιχειρηματική κίνηση αποκαλύπτει το Cretalive, που σηματοδοτεί ένα νέο δρόμο όχι μόνο στο χώρο της ακτοπλοΐας αλλά και της διασύνδεσης της επιβατικής κίνησης της Κρήτης με τους… hot τουριστικούς προορισμούς.

Redmagic WW

Όπως έγινε γνωστό το υπεραστικό ΚΤΕΛ Ανατολικής Κρήτης απέκτησε ένα σύγχρονο πλοίο, δυναμικότητας 770 επιβατών, που έρχεται άμεσα στο Ηράκλειο και θα ναυλωθεί από το ΚΤΕΛ για το δρομολόγιο Ηράκλειο – Σαντορίνη!

Google news

Το πλοίο είναι σε άριστη κατάσταση, στολίδι λένε όσοι το έχουν δει από κοντά και δεν ανοίγει μόνο τα φτερά για το ΚΤΕΛ στο δρόμο της ναυσιπλοΐας, αλλά δείχνει και την πορεία leader που έχει το υπεραστικό ΚΤΕΛ στο δρόμο των μεταφορών και της διασύνδεσης του με το τουριστικό προϊόν της Κρήτης.

Λεπτομέρειες για το κόστος της επένδυσης δεν έχουν γίνει γνωστές, άγνωστο ακόμα είναι πότε θα δέσει το πλοίο στο λιμάνι του Ηρακλείου, ωστόσο γνωστές της επιχειρηματικής κίνησης έκαναν γνωστό στο cretalive πως μέσα στο Μάιο θα αρχίσει τα πρώτα του δρομολόγια σε καθημερινή βάση, διεκδικώντας όπως και στην κίνηση των επιβατών μέσω των λεωφορείων, το ΚΤΕΛ να καταστεί κυρίαρχη δύναμη στη συγκεκριμένη γραμμή!


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα