Αυτό είναι το καινούργιο ηλεκτρικό σκούτερ της BMW!

bmw scooter e1648673961768
Spread the love

Η ιστορία του ηλεκτρικού BMW CE 04 ξεκίνησε με το πρωτότυπο Concept Link το 2017 με την BMW να έχει μεγάλες φιλοδοξίες για την πορεία του σκούτερ με τη ριζοσπαστική σχεδίαση.

Dresslily WW

Το νέο ηλεκτρικό scooter της BMW έρχεται μετά από σχεδόν ένα έτος από την αποκάλυψη του πρωτότυπου με εντυπωσιακή σχεδίαση και καινοτομίες σε επίπεδα κινητήρα και τεχνολογίας με τεχνογνωσία από το τμήμα αυτοκινήτων και με σχεδίαση προερχόμενη «από το μέλλον».

Google news

Το όνομα CE 04 σχηματίζεται από το C που χαρακτηρίζει όλα τα σκούτερ της BMW, το E από το ηλεκτρικό (Εlectric) και 04 γιατί οι επιδόσεις του είναι ανάλογες ενός συμβατικού σκούτερ 400 κυβικών.

Με ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, πρωτοποριακή σχεδίαση και καινοτόμες λύσεις συνδεσιμότητας, το CE04 προτίθεται να επαναπροσδιορίσει την κατηγορία scooter.

Ο ηλεκτροκινητήρας είναι τοποθετημένος στο πλαίσιο, ανάμεσα στην μπαταρία και τον πίσω τροχό, για την καλύτερη δυνατή κατανομή βάρους και έχει συνεχόμενη ισχύ 20 ίππων, με μέγιστη ισχύ τους 42 ίππους!

Το CE 04 κατασκευάζεται εξολοκλήρου στην Γερμανία και εξοπλίζεται με ηλεκτρονικά βοηθήματα, όπως ASC, Traction Control, ενώ φέρει ως στάνταρ 3 χαρτογραφήσεις ισχύος ECO, Rain και Road. Στον επιπλέον εξοπλισμό διατίθεται και η Dynamic χαρτογράφηση που επιτρέπει εντονότερες επιταχύνσεις.

Βρεθήκαμε στις εγκαταστάσεις της BMW SFAKIANAKIS για να υποδεχτούμε το πρώτο BMW CE 04 που έφτασε στη χώρα μας.

 


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα