Εκατοντάδες ταξιδιώτες στο Ελ. Βενιζέλος χωρίς κανέναν να ελέγχει!

el venizelos passport control 1 e1648579065802
Spread the love

Ατελείωτες ουρές στον έλεγχο διαβατηρίων – Τριτοκοσμικές εικόνες και απαράδεκτες δικαιολογίες για την ταλαιπωρία των επιβατών
Τριτοκοσμικές σκηνές απόψε στο διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

AliExpress WW

Εκατοντάδες ταξιδιώτες που έρχονταν με προγραμματισμένες πτήσεις από το Λονδίνο, αλλά και άλλους προορισμούς εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναγκάστηκαν να υπομένουν ώρες αναμονής στον έλεγχο των ταξιδιωτικών τους εγγράφων, καθώς δεν υπήρχαν αστυνομικοί διαθέσιμοι να εξυπηρετήσουν.

Google news

Σε μια εποχή που ξεκινούν οι αφίξεις τουριστών, οι ταξιδιώτες έπρεπε να περιμένουν ώρες στην ουρά, ο ένας πάνω στον άλλον και να ζήσουν συνθήκες απίστευτης ταλαιπωρίας. Και μάλιστα μιλάμε για πτήσεις προγραμματισμένες, που σημαίνει πως οι υπεύθυνοι θα μπορούσαν να έχουν μεριμνήσει, αφού γνώριζαν τις ώρες άφιξής τους.

Στις διαμαρτυρίες των επιβατών γιατί δεν ανοίγουν και άλλα «γκισέ», για να επιταχυνθεί η διαδικασία του ελέγχου των διαβατηρίων, η κυνική απάντηση των υπευθύνων ήταν ότι «δεν έχουμε άλλους αστυνομικούς».

Αξίζει να υπογραμμίσουμε επίσης, πως σε μια εποχή που η πανδημία του κορωνοϊού είναι ακόμη εδώ, ο συνωστισμός εκατοντάδων ταξιδιωτών σε ένα κλειστό χώρο, μόνον αποτρεπτικά δεν λειτουργεί για τη μετάδοση της νόσου.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα