Τι είπε ο Γουίλ Σμιθ μετά το χαστούκι;

will smith e1648495478652
Spread the love

Αξέχαστη θα μείνει σε πολλούς η 94η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, επειδή ο Γουίλ Σμιθ άστραψε μια μεγαλοπρεπή χαστούκι στον κωμικό-παρουσιαστή Κρις Ροκ, καθώς θεώρησε ότι ένα αστείο του πρόσβαλε τη σύζυγό του.

Blackshark WW

Ο γνωστός ηθοποιός λίγο μετά στην ομιλία του ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.

Google news

Δεν ανέφερε τον Chris Rock στον λόγο που ανέφερε στο ακραίο περιστατικό που λέγαμε…πλαγίως. Μιλώντας με δάκρυα στα μάτια από τη συγκίνηση ο Σμιθ δήλωσε:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία και τους συνυποψήφιους μου. Είναι μια πανέμορφη στιγμή και δεν κλαίω γιατί κέρδισα το βραβείο. Δεν έχει σημασία ότι κέρδισα ένα βραβείο. Richard, τη Venus και τη Serena και όλη την οικογένεια Williams.

H τέχνη μιμείται τη ζωή λένε. Μπορεί να φαίνομαι τώρα σαν ένας τρελός πατέρας, όπως είπανε για τον Richard Williams κάποτε, αλλά η αγάπη σε ωθεί να κάνεις τρελά πράγματα.”

Τι απαντά η Ακαδημία για το περιστατικό
Η Ακαδημία μέσα από την ανάρτησή της στο Twitter ανέφερε πώς «δεν συγχωρεί τη βία οποιασδήποτε μορφής».

“Απόψε, είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε τους νικητές των 94ων βραβείων Όσκαρ, οι οποίοι αξίζουν αυτή τη στιγμή αναγνώρισης από τους συνομηλίκους τους και τους λάτρεις του κινηματογράφου σε όλο τον κόσμο.”

Η Ακαδημία δεν συγχωρεί τη βία οποιασδήποτε μορφής.

Απόψε είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε τα 94α Οι νικητές των βραβείων Όσκαρ, που αξίζουν αυτή τη στιγμή αναγνώρισης από τους συνομηλίκους τους και τους λάτρεις του κινηματογράφου σε όλο τον κόσμο.

— The Academy (@TheAcademy) 28 Μαρτίου 2022
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ροκ ανεβάζει τον Πίνκετ-Σμιθ στα Όσκαρ. Το 2016 στην τελετή ο Ροκ είπε: «Η Ζάτα Πινκετ Σμίθ που μποϊκοτάρει τα Όσκαρ είναι σαν να μποϊκοτάρω τα εσώρουχα της Ριάννα – δεν με κάλεσαν!»

Ρίχνοντας λάδι στη φωτιά, ο Σκοτ ​​Φάινμπεργκ , ένας κριτικός του Hollywood Reporter που παρευρέθηκε στην τελετή, έγραψε στο Twitter ότι «κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού διαλείμματος, ο Γουίλ Σμίθ παρηγορείται από τον Ντένζελ Ουάσιγκτον και τον Τάιλερ Πέρι».


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα