Πόσα λεφτά παίρνουν οι παίχτες του Survivor;

rouvas asimina e1648497621990
Spread the love

Οι λεγόμενοι «ακριβοπληρωμένοι» έφυγαν από το Survivor, αλλά και τα ποσά που παίρνουν οι τωρινοί παίκτες είναι βεβαίως πολύ πάνω από τον μέσο μισθό. Σύμφωνα με την εκπομπή Open Weekend, ο «πρωταθλητής» αυτή τη στιγμή της κούρσας των αμοιβών είναι ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος Ρουβάς, ο οποίος λαμβάνει 3.500 ευρώ για κάθε εβδομάδα παραμονής στο Survivor του ΣΚΑΪ.

Cubot WW

Προφανώς και τα χρήματα που Απόστολου είναι σαφώς λιγότερα από όσα λάμβανε η Κάτια Ταραμπάνκο (10.000 την εβδομάδα) ή ο Βαλάντης, ωστόσο, αν συνυπολογίσουμε ότι βρίσκεται στον Αγιο Δομίνικο από την πρώτη ημέρα, αυτή τη στιγμή έχει ήδη βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό περισσότερα από 40.000 ευρώ!

Google news

Οι δεύτεροι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία επίσης βρίσκεται από την πρώτη μέρα, αλλά και ο Στάθης Σχίζας που πήγε πρόσφατα στον Αγιο Δομίνικο. Και οι δύο εισπράττουν 2.500 για κάθε εβδομάδα. Από 1.000 ευρώ φέρεται να λαμβάνει ο Τάκης Καραγκούνιας ενώ το ίδιο ισχύει και για την Ασημίνα Χατζηανδρέου που είναι από την πρώτη μέρα.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα