Ο Σκλαβενίτης βάζει όρια στα ψώνια!

souper market e1648152632397
Spread the love

Την ώρα που πέφτουν τεράστια πρόστιμα σε αλυσίδες σούπερ μάρκετε (δείτε εδώ το γιατί) μεγάλη ανησυχία προκαλείται από την έλλειψη σε κάποια προϊόντα. Το πρόβλημα είναι πλέον ορατό στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης. Στα φυσικά πλέον καταστήματα των σούπερ μάρκετ, εκεί όπου γίνεται ο συντριπτικός όγκος των πωλήσεών τους, επεκτείνεται πλέον το μέτρο του πλαφόν αγοράς σε αλεύρι, ηλιέλαιο, αραβοσιτέλαιο, ενώ πλέον στον κατάλογο των «προβληματικών» προϊόντων προστίθεται και η ζάχαρη.

Banggood WW

Η απόφαση του Σκλαβενίτη
Στις ηλεκτρονικές παραγγελίες εξακολουθεί να περιορίζεται το όριο αγοράς που έχει θέσει η αλυσίδα Σκλαβενίτης σε ορισμένους κωδικούς αλεύρων, στο ηλιέλαιο και στο αραβοσιτέλαιο.

Google news

Ωστόσο, η εταιρεία έβαλε «κόφτη» και στις αγορές λευκής κρυσταλλικής ζάχαρης στα τέσσερα τεμάχια για ιδιωτικής ετικέτας και για επώνυμη λευκή ζάχαρη και στα δύο τεμάχια για λευκή ζάχαρη σε στικς. Πηγές της εταιρείας σε ερώτηση για το εάν πρόκειται να προχωρήσουν στην επιβολή ορίων αγοράς και στα φυσικά καταστήματα -σημειωτέον η Σκλαβενίτης αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα- δήλωσαν ότι ακόμη δεν έχει αποφασισθεί κάτι τέτοιο.

Αλλάζουν τα μέτρα για εμβολιασμένους και μη
Αντίστροφα φαίνεται πως μετρά ο χρόνος για την χαλάρωση των μέτρων στους ανεμβολίαστους πολίτες, καθώς αναμένεται να έχουν ελεύθερη είσοδο σε κλειστούς και εσωτερικούς χώρους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του επίκουρου καθηγητής επιδημιολογίας Γκίκα Μαγιορκίνη, πριν το Πάσχα εξετάζεται να αρθεί ο έλεγχος εισόδου στα μαγαζιά, τονίζοντας παράλληλα ότι «αν υπάρξει ξανά έξαρση το μέτρο θα τεθεί ξανά».


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα