Ποιοί είναι οι όροι του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο για τις γυναίκες με τις οποίες βγαίνει;

leonardo dicaprio e1648400043925
Spread the love

Χαρισματικός, γοητευτικός και με περιβαλλοντικές ανησυχίες, ο Leonardo DiCaprio θεωρείται ένας από τους πλέον περιζήτητους εργένηδες στο Χόλιγουντ. Άλλωστε ο 48χρονος ηθοποιός έχει συνδεθεί ερωτικά με αστέρες όπως οι Gisele Bündchen, Blake Lively και Camila Morrone.

Zaful WW

Φυσικά, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ιδιαίτερα επιλεκτικός στις ερωτικές επιλογές του. Ακόμα κι έτσι, όμως, κάποιες προϋποθέσεις που λέγεται ότι θέτει για να προχωρήσει σε μια σχέση μοιάζουν τουλάχιστον υπερβολικές. Ποια είναι λοιπόν τα κριτήρια ώστε μια γυναίκα να εξελιχθεί σε ερωτική σύντροφό του, σύμφωνα τουλάχιστον με τις φήμες που κυκλοφορούν στη σοουμπίζ;

Google news

1. Πρέπει να είναι συνεχώς στην τρίχα. Δεν αρκεί να είναι όμορφη αλλά πρέπει να διατηρείται αψεγάδιαστη όλο το 24ωρο, σε όλες τις περιστάσεις. Αυτό τουλάχιστον το συμπέρασμα προκύπτει από το ιστορικό των ερωτικών σχέσεών του.

2. Πρέπει να έχει αίσθηση του χιούμορ: Δεν το υποθέτουμε εμείς αλλά το έχει πει ο ίδιος σε μια συνέντευξή του στον Gayle King. Συγκεκριμένα, για να παραθέσουμε τα λόγια του, η ιδανική γυναίκα γι’ αυτόν συνδυάζει «ταπεινοφροσύνη και αίσθηση χιούμορ χωρίς να είναι drama queen».

3. Πρέπει να μοιράζεται κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα με εκείνον: Οι εκάστοτε ερωμένες του DiCaprio καλούνται να τον συνοδεύσουν στις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις του. Ακόμα καλύτερα, να συνεισφέρουν στους σκοπούς που υποστηρίζει εκείνος, όπως έκανε η Camila Morrone, που παρέθεσε μια φιλανθρωπική δεξίωση στην οποία ο ηθοποιός έκανε μια γενναιόδωρη δωρεά, σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες του Page Six.

4. Απαγορεύεται να μιλήσει για τη σχέση τους στον Τύπο: Δεν ξέρουμε αν καλείται να συνάψει συμφωνητικό εχεμύθειας, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ο DiCaprio επιχειρεί να προστατεύσει την προσωπική ζωή του από τη δημοσιότητα. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν το μοντέλο Lily Aldridge ρωτήθηκε πόσο καλά τον γνωρίζει, απέφυγε να απαντήσει και γέλασε νευρικά. Την κατάσταση ανέλαβε τότε να σώσει η φίλη και συνάδελφος της, Gigi Hadid, παρεμβαίνοντας και λέγοντας: «Είναι φίλοι με τη Lily, εδώ και λίγο καιρό. Τον έχω δει σε ένα πάρτι της. Έχει πολλά μοντέλα γύρω του, αλλά εγώ δεν είμαι ένα από αυτά».

5. Πρέπει να είναι μικρότερη από μια συγκεκριμένη ηλικία: Ίσως αυτός ο κανόνας να μην είναι απόλυτος, αλλά σε γενικές γραμμές βγαίνει με γυναίκες κάτω των 25 ετών. Ούτε μία φορά, μέχρι τα 48 χρόνια του, δεν έχει συνδεθεί με γυναίκα άνω των 25.

6. Δεν πρέπει να τρέφει προσδοκίες να αποκτήσει άμεσα οικογένεια: Ο DiCaprio δεν έχει δώσει καμία ένδειξη μέχρι σήμερα ότι τον ενδιαφέρει η πατρότητα. Αν και σε μια σχετική ερώτηση που τού έχει γίνει σε συνέντευξη στο Marie Claire, είχε αφήσει αυτό το ενδεχόμενο ανοιχτό: «Εννοείτε αν θέλω να φέρω παιδιά σε έναν κόσμο σαν κι αυτόν; Αν συμβεί, συνέβη. Θα προτιμούσα να μην επεκταθώ σε λεπτομέρειες, γιατί μπορεί να παρερμηνευτούν. Αλλά δεν ξέρω. Αν προσπαθήσω να περιγράψω πώς νιώθω γι’ αυτό, θα παρεξηγηθώ».


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα