Και άλλοι φόνοι θα γίνουν στην σειρά Σάσμος!

sasmos kostopoylos kostas deuteri sezon e1648332448363
Spread the love

Η εκπομπή Happy Day του ALPHA “εισέβαλλε” στο σπίτι της Καλλιόπης, “διέκοψε” τα γυρίσματα της σειράς Σασμός, μίλησε με τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο, και έβγαλε ειδήσεις και spoiler!

Dresslily WW

Αρχικά λοιπόν, σε μια πολύ εύστοχη ερώτηση της Τίνας Μεσσαροπούλου, ο κ. Κωστόπουλος επιβεβαίωσε ότι ο Νικηφόρος αποδέχεται οριστικά, μετά από σαράντα κύματα, την σχέση της μητέρας του, Βασιλικής, με τον Μαθιό.

Google news

Στη συνέχεια, ο σκηνοθέτης τόνισε πως στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς, θα δούμε πάρα πολλές εντάσεις, εκατέρωθεν εξελίξεις, και ανατροπές. Αναφέρθηκε στην πολύκροτη δίκη του Αστέρη, τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, και επεσήμανε πως η σειρά θα “μεταφερθεί” στο χρόνο, περίπου ενάμιση χρόνο μετά.

Σε άλλο μήκος κύματος, είπε πως τα γεγονότα τρέχουν και πως τα γυρίσματα είναι μόλις δυο εβδομάδες μπροστά, δηλαδή περίπου 8-10 επεισόδια. Σε εκείνο το σημείο λοιπόν, ο Κώστας Κωστόπουλος πέταξε πραγματική βόμβα, λέγοντας πως “θα γίνουν κι άλλοι φόνοι”!

Τέλος, όσον αφορά το αν ο Σασμός θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά, με δεύτερη σεζόν, ο σκηνοθέτης ξεκαθάρισε απολύτως ότι η σειρά συνεχίζει κανονικότατα, και παρά τα όσα γράφονται, όλοι οι ηθοποιοί θα συνεχίσουν επίσης κανονικά!


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα