Η αντιδήμαρχος έπαθε σοκ με τον λογαριασμό της ΔΕΗ!

fakeloi dei main again e1647986948144
Spread the love

Σε ένα μήνα έχει «φάει» ο Δήμος το 1/4 του ποσού που είχε προϋπολογίσει για το ρεύμα ολόκληρου του χρόνου!
Είναι μια πονεμένη ιστορία αυτή με τους λογαριασμούς ρεύματος και τα… πολλαπλά εγκεφαλικά που παθαίνουμε όλοι μας, διαβάζοντας τι πρέπει να πληρώσουμε, ωστόσο και οι δήμοι της χώρας δεν πάνε πίσω με το μπουγιουρντί που έρχεται, τώρα με τους επικαιροποιημένους και άκρως ανατιμημένους λογαριασμούς της ΔΕΗ και των άλλων παρόχων.

Atlas VPN

Έτσι η αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Ηρακλείου Μαρία Καναβάκη βλέποντας πόσα καλείται να πληρώσει ο δημος για ρεύμα δεν πίστευε στα μάτια της!
Ο λογαριασμός του ρεύματος για τον Ιανουάριο ήλθε στο δήμο κοντά 526.000 ευρώ (!) και απλά αναλογιστείτε πως δεν συμπεριλαμβάνονται ούτε οι λογαριασμοί της ΔΕΥΑΗ που έχουν και τις γεωτρήσεις, αλλά ούτε και οι λογαριασμοί της ΔΕΠΑΝΑΛ, ή των άλλων εταιρειών του δήμου, ούτε βεβαίως το ρεύμα στα σχολεία που πληρώνεται από τις σχολικές επιτροπές.

Google news

Καναβάκη Μαρία

Σημειώστε πως πέρυσι το αντίστοιχο διάστημα ο δημος είχε πληρώσει 240 χιλιάδες, ενώ στον προϋπολογισμό του 2022 είχε υπολογιστεί πως θα δαπανούσε για ολόκληρο το έτος 1.950.000 ευρώ. Δηλαδή σ’ ένα μήνα έχει «φάει» ο Δήμος το 1/4 του ποσού που είχε προϋπολογίσει για ρεύμα ! Και μιλάμε για ένα δήμο με χρήματα κι αποθεματικά… δεν μπορούμε να φανταστούμε τι γίνεται με τους μικρούς, αγροτικούς και πιο αδύναμους δήμους.

Οι δήμοι περιμένουν κρατική επιχορήγηση κι ως τότε, κάποιοι απ’ αυτούς θα παρακαλάνε να μην τους κόψουν το ρεύμα οι πάροχοι !


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα