Τα βραβεία BAFTA τους έφεραν “πιο κοντά” στον COVID!

bafta e1648151835778
Spread the love

Εξάπλωση του κορονοϊού έφερε η τελετή απονομής των Βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου – BAFTA Awards η οποία πραγματοποιήθηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Τα κρούσματα που παρατηρήθηκαν αυξάνουν τις ανησυχίες ότι ορισμένοι από τους υποψήφιους για Όσκαρ, που ήταν στην εκδήλωση στο Λονδίνο, δεν θα παραστούν στη βραδιά απονομής των Βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, στις 28 Μαρτίου.

Govee Many GEOs

Δημοσιεύματα των ΗΠΑ τονίζουν πως οι συζητήσεις στο πρωινό των υποψηφίων για τα βραβεία του Σωματείου Παραγωγών της Αμερικής το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν σε μεγάλο βαθμό αφιερωμένες στις ανησυχίες ότι η τελετή των BAFTA Awards στο Royal Albert Hall του Λονδίνου στις 13 Μαρτίου ήταν μια εκδήλωση υπερμετάδοσης της Covid-19.

Google news

Μάλιστα ένας από τους παρευρισκόμενους, ο οποίος βρέθηκε θετικός στην Covid -19 λίγες ημέρες μετά την τελετή, είπε στο THR σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Φαίνεται ότι το Σαββατοκύριακο μπορεί να ήταν ένα γεγονός υπερμετάδοσης».

«Όλοι έχουν προσβληθεί»
«Κυριολεκτικά όλοι με τους οποίους μιλάω αυτή τη στιγμή λένε ότι έχουν προσβληθεί» ισχυρίστηκε άλλως.

Πολλοί από τους παρευρισκόμενους της τελετής ήταν επίσης παρόντες σε πολλά πάρτι της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας το Σαββατοκύριακο που δεν διοργανώθηκαν από τη Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου. Ένας μεγάλος αριθμός από τους προσκεκλημένους ταξίδεψε επίσης από άλλες χώρες και πιθανότατα έμεινε σε ξενοδοχεία, έμπαινε σε ταξί και έφαγε σε εστιατόρια.

Ο σκηνοθέτης – παραγωγός της ταινίας «Belfast» Κένεθ Μπράνα και ο πρωταγωνιστής της, Κιαράν Χάιντς βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Κένεθ Μπράνα

Ο Φιλ Λορντ και ο Κρις Μίλερ, παραγωγοί της υποψήφιας για Όσκαρ κωμωδίας κινουμένων σχεδίων επιστημονικής φαντασίας «The Mitchells vs the Machines», επίσης προσβλήθηκαν από τον ιό, όπως και ομάδα του National Geographic πίσω από το «The Rescue».

Για την είσοδο στην τελετή ήταν απαραίτητο αρνητικό τεστ αντιγόνου, αλλά η χρήση μάσκας δεν ήταν υποχρεωτική.

Οι παρευρισκόμενοι στην τελετή απονομής των Όσκαρ πρέπει να κάνουν δύο τεστ PCR και οι προσκεκλημένοι καλούνται να φορούν μάσκες.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα