Ο Μπόμπαινα κάνει την επιστροφή του στο MasterChef!

dim tairidis masterchef e1648073604599
Spread the love

Ανατροπές με επιστροφή Μπόμπαινα στο MasterChef!

Redmagic WW

Masterchef spoiler: Έτοιμο να αποδείξει πως πρόκειται για το παιχνίδι το ανατροπών είναι το MasterChef που συνεχίζει για ακόμη μια σεζόν να σαρώνει την τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Google news

Το χθεσινό επεισόδιο ήταν συναρπαστικό καθώς οδήγησε σε ακόμη μια αποχώρηση με φόντο την τελική δεκάδα του διαγωνισμού μαγειρικής του Star που όμως δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος όλα θα ανατραπούν καθώς η παραγωγή του παιχνιδιού είναι έτοιμη για τις καθιερωμένες επιστροφές που θα δώσουν νέα πνοή στο παιχνίδι.

Πολλοί από τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει μέχρι στιγμής από τον διαγωνισμό, θα μπορούσαν βάση δυνατοτήτων να προχωρήσουν και παρακάτω…όμως φαίνεται πως θα τους δοθεί άλλη μια ευκαιρία.

Όποιος έβλεπε και την περσινή σεζόν του MasterChef θα θυμάται πως η Μαργαρίτα Νικολαΐδη που βγήκε και νικήτρια, είχε αποχωρήσει κάπου στη μέση της σεζόν για μια ημέρα και όταν η παραγωγή αποφάσισε να δώσει 2η ευκαιρία στους παίκτες…μετά από σκληρή μάχη…οδηγήθηκε μέχρι τον τελικό και την κατάκτηση του επάθλου.

Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και φέτος, με τον Μπόμπαινα να είναι ο παίκτης που ίσως μπει εκ νέου στο παιχνίδι.

Μάλιστα εξαιτίας και της απήχησης που είχε ο εν λόγω πληθωρικός παίκτης..είναι ένα extra challenge για την παραγωγή!

Masterchef spoiler: Τα πάνω κάτω στο σπίτι με την επιστροφή του Μπόμπαινα!
Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, η παραγωγή σκέφτεται να προσπαθήσει τον ξαναβάλει στο παιχνίδι…οπότε μην σας φανεί περίεργο αν πολύ σύντομα τον ξαναδείτε να μπαίνει στο σπίτι του Masterchef και να αλλάζει τις ισορροπίες.

Επίσης το προφίλ που διατηρεί στο instagram ο Δημήτρης Ταϊρίδης παραμένει κλειδωμένο στοιχείο που μπορεί να μαρτυρά πολλά για το μέλλον του στο MasterChef.

Φυσικά, μια τέτοια εξέλιξη θα φέρει ένα μπαράζ εξελίξεων καθώς ο Μπόμπαινας δεν αποχώρησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από το σπίτι καθώς είχε ουκ ολίγα ανοιχτά μέτωπο με κυριότερο αυτό με τον Βασίλη.

Πολλοί θα δυσαρεστηθούν από αυτή την ανατροπή όμως ο ίδιος είναι έτοιμος να επιστρέψει φέρνοντας τα πάνω κάτω!


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα