Η Κένταλ Τζένερ άλλαξε τελείως το πρόσωπο της!

kendall jenner burberry.jpg e1648153360555
Spread the love

Η Κένταλ Τζένερ ήταν η μόνη των Καρντάσιαν που δεν είχε παρασυρθεί στο ατελείωτο σπιράλ πλαστικών. Πλέον και αυτή έκανε μια μεγάλη αλλαγή…

Tomtop WW

Η Κένταλ Τζένερ ανέβασε πριν λίγες ημέρες ένα βίντεο που δείχνει το πρόσωπό της πραγματικά αλλαγμένο. Τα χείλη της ήταν αισθητά πιο φουσκωμένα και μεγάλα θυμίζοντας έντονα τα χείλη της μικρότερης αδελφής της Κάιλι. Το αποτέλεσμα πάντως ήταν ότι η Κένταλ Τζένερ έδειχνε τελείως διαφορετική.

Google news

H Κένταλ Τζένερ φούσκωσε τα χείλη της

Η Κένταλ Τζένερ είναι γνωστή για τα φυσικά λεπτά χαρακτηριστικά της, ένα πραγματικό τοπ μόντελ με φυσική ομορφιά που περπατά στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου.

Ολα αυτά σε αντίθεση με τις αδελφές της, τις τρεις Καρντάσιαν και την μία Τζένερ οι οποίες έχουν αλλάξει εντελώς την εμφάνισή τους με τις διαρκείς πλαστικές σε κάθε σημείο του σώματός τους και φυσικά στο πρόσωπό τους.

Η Κένταλ Τζένερ φούσκωσε τα χείλη της, άλλαξε τελείως το πρόσωπό της
Και ενώ όλοι πίστευαν ότι η Κένταλ Τζένερ είναι η εξαίρεση στην οικογένεια, ένα βίντεο που ανέβασε στα social μαρτυρά ότι υπέκυψε και αυτή στη μανία των πλαστικών των Καρντάσιαν. Τα μικρά και διακριτικά χείλη της έγιναν… τεράστια και φουσκωτά θυμίζοντας τα χείλη της αδελφής της Κάιλι.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν το αποτέλεσμα του βίντεο ήταν απλά προϊόν photoshop ή αν η Κένταλ Τζένερ έχει κάνει όντως fillers στα χείλη της. Αν και όλοι μοιάζουν πεπεισμένοι ότι μάλλον πρόκειται για το δεύτερο…

Στο Twitter έσπευσαν να κάνουν τη σύγκριση του πριν και του μετά:


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα