Τα αδέρφια Αντετοκούμπο χάρισαν το σπίτι τελικά!

giannis thanasis 1 e1647899113729
Spread the love

Οι Antetokounbros το είπαν και το έκαναν! Έδωσαν το σπίτι στην Ακρόπολη, παρουσιάζοντας τη νέα κατόχο του σε live μετάδοση στο Instagram!
Το σπίτι στην Ακρόπολη βρήκε κάτοχο! Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, τήρησαν την υπόσχεσή τους και έδωσαν το σπίτι που είχαν ανακοινώσει πως θα χαρίσουν.

Cafago WW

Η ομάδα των Antetokoubros βρέθηκε στο… τυχερό σπίτι, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σε ζωντανή σύνδεση με το Μιλγουόκι και φόντο έναν απίθανο πίνακα με τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς σαν άλλους θεούς του Ολύμπου.

Google news

Ο τυχερός αναδείχθηκε ανάμεσα σε 691.000 συμμετοχές, ενώ η παράδοση του σπιτιού θα γίνει σε ένα με δύο μήνες, όπως είπε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος πρόσθεσε ότι θέλει να είναι εκεί για να δώσει προσωπικά το κλειδί.

Ο Θανάσης μάντεψε ότι ο νικητής θα ήταν ένα μεγάλος σε ηλικία, ο οποίος θα το δώσει στον εγγονό του, ωστόσο δεν έπεσε μέσα, αφού νικήτρια ήταν μία γυναίκα! Μάλιστα, επικοινώνησαν μαζί της, με τη νικήτρια να δηλώνει, αφού πρώτα ευχαρίστησε για το απίθανο δώρο, πως είναι σε κατάσταση σοκ!

 


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα