Τα τρελά Ελληνικά κομπλιμέντα του Ισπανού ηθοποιού!

antonio banderas hd the hitmans wifes bodyguard e1647802079402
Spread the love

«My little σουβλάκι» και «my sweet μπουγάτσα» είναι μερικά από τα ελληνικά που χρησιμοποιεί ο Αντόνιο Μπαντέρας στη νέα του ταινία «Ο Σωματοφύλακας της Γυναίκας του Εκτελεστή».

Banggood WW

Στην ταινία, ο Ισπανός ηθοποιός υποδύεται έναν Έλληνα μεγιστάνα. Τον Αριστοτέλη Παπαδόπουλο, ο οποίος θέλει να καταστρέψει την Ευρώπη για να σώσει την Ελλάδα.

Google news

Η υπόθεση της ταινίας
Η Ευρωπαϊκή Ένωση αναγγέλλει αυστηρά μέτρα και περιοριστικούς όρους που θέτουν σε κίνδυνο τις παγιωμένες δημοκρατικές ελευθερίες της Ελλάδας. Ένας μετά-Ωνασικός χαρακτήρας αποφασίζει να αποδώσει δικαιοσύνη με έναν αλλοπρόσαλλο τρόπο: να κλέψει στοιχεία που θα απενεργοποιήσουν τα συστήματα τηλεπικοινωνιών στην Ευρώπη και θα απεμπλέξουν από τιμωρητικά μνημόνια την ταλαιπωρημένη Ελλάδα. Η αγαπημένη οικογένεια εκτελεστών και ο σωματοφύλακας θα προσπαθήσουν να διορθώσουν τα λάθη τους, συμμετέχοντας σε μια ευρωπαϊκή καταδίωξη.

O Αριστοτέλης Παπαδόπουλος (παραπομπές στον πλουσιότερο Έλληνα του προηγούμενου αιώνα αλλά και τον χουντικό δικτάτορα), χαρακτήρας που ερμηνεύει ο Αντόνιο Μπαντέρας, θέλει να καταστρέψει την Ευρώπη για να σώσει την Ελλάδα.

Αξιομνημόνευτα είναι τα γλυκόλογα του λατίνου ηθοποιού στη Σάλμα Χάγιεκ. «My little souvlaki» δηλαδή «σουβλακάκι μου», «my sweet bougatsa» δηλαδή «Μπουγατσούλα μου» και «my little taramosalata» είναι μερικά από τα ελληνικά κομπλιμέντα του Αντόνιο Μπαντέρας.

 


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα