Εντοπίστηκε στην Αθήνα ο Maluma!

MALUMA2 e1647713311709
Spread the love

O Κολομβιανός super star Μaluma πρόκειται να βρεθεί σε λίγες ώρες στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ στο ΟΑΚΑ προκειμένου να πραγματοποιήσει την πολυαναμενόμενη συναυλία του, η οποία αρχικά ήταν προγραμματισμένη να γίνει δυο χρόνια πριν αλλά ο κορονοϊός δεν το επέστρεψε.

Tomtop WW

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε σήμερα το πρωί η Ευάννα Ζουμπούρογλου μέσα από το “Happy Day”, ο Maluma θα ανέβει στη σκηνή στις 21.00 ωστόσο μια ώρα νωρίτερα στη σκηνή θα ανέβει η Ελένη Φουρέιρα που αποτελεί και προσωπική επιλογή του Κολομβιανού star. Οι δυο καλλιτέχνες δεν έχουν γνωριστεί ακόμα.

Google news

Η πρώτη τους γνωριμία αναμένεται να γίνει σήμερα, μαζί με το soundcheck.Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18.00 και στις 19.00 θα ξεκινήσει να παίζει μουσική ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος.

Ο Maluma που την τελευταία χρονιά εκτινάχθηκε ανάμεσα στους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες παγκοσμίως χαρίζοντάς μας ένα ακόμη προσωπικό album με το οποίο κατέκτησε την κορυφή των charts και μια συνεργασία με τον The Weeknd, ένα EP με 7 τραγούδια και 7 καυτά video clips, mega hits, συνεργασίες με διάσημους καλλιτέχνες, έφτασε στη χώρα μας χθες ωστόσο μέχρι στιγμής παραμένει επτασφράγιστο μυστικό ο τόπος διαμονής του.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα