Εδώ ο λογαριασμός της ΔΕΗ με άνθρωπο που έχει σοβαρά προβλήματα υγείας.

logariasmos e1647715265745
Spread the love

Η ΔΕΗ τον προειδοποιεί ότι θα του κόψει το ρεύμα
Η απελπισία έχει κατακλύσει την οικογένεια ενός 47χρονου άνδρα με σοβαρά προβλήματα υγείας, ο οποίος κινδυνεύει να μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ μάλιστα κοιμάται με την υποστήριξη ειδικού μηχανήματος.

Lightinthebox WW

Ο 47χρονος από το Ηράκλειο της Κρήτης ο οποίος πάσχει από καρδιακά και αναπνευστικά προβλήματα είναι αντιμέτωπος με χρέος 2.500 ευρώ στην ΔΕΗ καθώς αδυνατεί να ξεπληρώσει τις οφειλές που συγκεντρώνονται σε κάνε νέο λογαριασμό.

Google news

Σύμφωνα με το cretapost, ο ίδιος αδυνατεί να εργαστεί και να αποπληρώσει τα χρέη των προηγούμενων μηνών, τη στιγμή μάλιστα που προσπαθεί να διαπραγματευτεί με την ΔΕΗ, καθώς σε κάθε νέο λογαριασμό τα ποσά είναι τεράστια και ο ίδιος χάνει τη ρύθμιση. Μέσα σε όλα αυτά, ο ηλεκτρικός πάροχος τον προειδοποιεί ότι υπάρχει κίνδυνος αποκοπής της σύνδεσης.

Στον τελευταίο του λογαριασμό, ο 47χρονος φαίνεται ότι έχει λάβει επιδότηση 192 ευρώ/4μηνο, ποσό βέβαια που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τον ανακουφίσει.

Ο Γ.Θ. ο οποίος ζει με την σύζυγό του, εργαζόταν ως επαγγελματίας οδηγός σε φορτηγά και πάντα ήταν τυπικός στις υποχρεώσεις του, ώσπου μια μέρα διαγνώστηκε με ανεύρυσμα ανιούσας αορτής, Χρόνια Αποφρακτική Πνευμοπάθεια, που του προκαλεί υπνική άπνοια. Ο άνδρας πρέπει να κοιμάται με μηχάνημα bipap, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Ο 47χρονος δεν είναι σε θέση να εργαστεί και ζει με το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν φτάνει ούτε για να καλύψουν τα βασικά τους έξοδα. Μάλιστα, οι τρεις ανήλικες εγγονές του τον βοηθούν να μαζέψει βότανα τα οποία πουλάει προκειμένου να αγοράσει λίγα τρόφιμα.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα