Νόμιζαν ότι έπεφτε ξύλο αλλά τελικά ήταν… γυρίσματα ταινίας!

xilo ladadika e1647554772679
Spread the love

Οι κραυγές και οι μπουνιές που έπεφταν βροχή, τρόμαξαν τους πολίτες, αλλά γρήγορα κατάλαβαν πως γυριζόταν ταινία.

Atlas VPN

Τα γυρίσματα της ταινίας «The Bricklayer» έχουν ξεκινήσει στην Θεσσαλονίκη και μία από τις σκηνές «φτιάχτηκε» χθες στην πλατεία Εμπορίου.

Google news

Εκεί λοιπόν, σύμφωνα με το σενάριο, γινόταν μία πορεία ενάντια στις ΗΠΑ, στην οποία ξεσπούν επεισόδια με μία άλλη ομάδα.

Τους πολίτες που περνούσαν από το σημείο, όμως γρήγορα καθησυχάστηκαν καθώς είδαν τις κάμερες και τα κινηματογραφικά συνεργεία.

Το σενάριο
το “The Bricklayer” κάποιος εκβιάζει τη CIA δολοφονώντας ξένους δημοσιογράφους, κάνοντάς το να μοιάζει ότι η Υπηρεσία είναι υπεύθυνη. Καθώς ο κόσμος αρχίζει να ενώνεται προς τις ΗΠΑ, η CIA ανακαλεί τον κορυφαίο –αλλά και επαναστάτη– πράκτορά της, αναγκάζοντάς τον να αντιμετωπίσει το περιπετειώδες παρελθόν του, καθώς αποκαλύπτει παράλληλα μια διεθνή συνωμοσία.

Το σενάριο υπογράφουν οι Hanna Weg (Septembers of Shiraz) και Matt Johnson (Into the Blue). Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Renny Harlin, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων και τις ταινίες “Die Hard 2”, “Cliffhanger” και “Long Kiss Goodnight”. Τον Bricklayer θα υποδυθεί ο Aaron Eckhart και στο πλευρό του θα βρίσκεται η Nina Dobrev.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα