Οι Ρώσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Netflix για προπαγάνδα!

netflix
Spread the love

Η κρατική υπηρεσία παρακολούθησης των μέσων ενημέρωσης της Ρωσίας θα απαιτήσει από το Netflix να προσφέρει κρατικά τηλεοπτικά κανάλια στους Ρώσους πελάτες του, αφού προστέθηκε στο μητρώο των «οπτικοακουστικών υπηρεσιών» της υπηρεσίας.

Govee Many GEOs

Το μητρώο της Roskomnadzor, το οποίο δημιουργήθηκε στα τέλη του 2020, ισχύει για υπηρεσίες διαδικτυακής ροής με περισσότερους από 100.000 καθημερινούς χρήστες και απαιτεί από αυτούς να συμμορφώνονται με τη ρωσική νομοθεσία και να δημιουργήσουν μια εταιρεία στην επικράτεια. Απαιτούνται επίσης να διατίθενται υπηρεσίες για την παροχή ροών 20 μεγάλων ρωσικών ομοσπονδιακών τηλεοπτικών καναλιών. Από τον Μάρτιο του 2022, το Netflix θα είναι υποχρεωμένο να προσφέρει εκπομπές μεταξύ άλλων, από το εμβληματικό κρατικό Channel One, το NTV που εστιάζεται στην ψυχαγωγία και το εσωτερικό κανάλι της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Spas, στους χρήστες του στη Ρωσία.

Google news

Οι νόμοι στους οποίους πρέπει τώρα να υπακούει το Netflix περιλαμβάνουν αμφιλεγόμενες διατάξεις που απαγορεύουν την προώθηση του «εξτρεμισμού» — ένας περιορισμός που έχει χρησιμοποιηθεί εναντίον υποστηρικτών της αντιπολίτευσης κατά του Κρεμλίνου.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα